Kunci Gitar Safira Inema - Tresno Liyane

Transpose:
     C    E          Am Gm
yen aku.. iling sliramu..
    F          Em         Dm G
rasane.. nelongso ning atiku..
    Em       E             Am G
naliko.. sih nyanding sliramu..
      F      G           C G
tak roso.. bungah ing atiku..

   C         E           Am  Gm
saiki.. mung tinggal kenangan..
      F        Em     Dm    G -F
tresnaku.. wis keroso ilang..
    Em     E           Am     G
amergo.. kowe sing tak sayang..
   F      G            C
saiki.. disanding wong liyan..
 G           G-G      F-F
(tarik sis.. semongko..)

Em           F
 ra nyono.. atiku keronto..
D              G
 ngrasakne.. kasunyatan tresno..

Reff :
             F
 ra biso tak lalekne..
   G
 roso loro iki
      E                Am
 kowe tego.. cidro ing janji..
            Dm
 tak roso loro iki..
      G
 sing ning njero dodo..
       C
 masio sampek tuo..

             F
 ra biso tak lalekne..
   G
 roso loro iki
      E                Am
 kowe tego.. cidro ing janji..
            Dm
 tak roso loro iki..
      G
 sing ning njero dodo..
       C
 masio sampek tuo..

Musik : F..G..Em E Am
        G..Dm..G..C..G..

   C         E         Am    Gm
saiki.. mung tinggal kenangan..
      F        Em     Dm    G -F
tresnaku.. wis keroso ilang..
    Em     E           Am     G
amergo.. kowe sing tak sayang..
   F      G            C
saiki.. disanding wong liyan..
 G           G-G      F-F
(tarik sis.. semongko..)

Em          F
 ra nyono.. atiku keronto..
D            G
 ngrasakne.. kasunyatan tresno..

Reff :
             F
 ra biso tak lalekne..
   G
 roso loro iki
      E                Am
 kowe tego.. cidro ing janji..
            Dm
 tak roso loro iki..
      G
 sing ning njero dodo..
       C
 masio sampek tuo..

             F
 ra biso tak lalekne..
   G
 roso loro iki
      E                Am
 kowe tego.. cidro ing janji..
            Dm
 tak roso loro iki..
      G
 sing ning njero dodo..
       C
 masio sampek tuo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

     A    C#         F#m Em
yen aku.. iling sliramu..
    D          C#m        Bm E
rasane.. nelongso ning atiku..
    C#m      C#            F#m E
naliko.. sih nyanding sliramu..
      D      E           A  E
tak roso.. bungah ing atiku..

   A         C#          F#m  Em
saiki.. mung tinggal kenangan..
      D        C#m    Bm    E -D
tresnaku.. wis keroso ilang..
    C#m    C#          F#m    E
amergo.. kowe sing tak sayang..
   D      E            A
saiki.. disanding wong liyan..
 E           E-E      D-D
(tarik sis.. semongko..)

C#m          D
 ra nyono.. atiku keronto..
B              E
 ngrasakne.. kasunyatan tresno..

Reff :
             D
 ra biso tak lalekne..
   E
 roso loro iki
      C#               F#m
 kowe tego.. cidro ing janji..
            Bm
 tak roso loro iki..
      E
 sing ning njero dodo..
       A
 masio sampek tuo..

             D
 ra biso tak lalekne..
   E
 roso loro iki
      C#               F#m
 kowe tego.. cidro ing janji..
            Bm
 tak roso loro iki..
      E
 sing ning njero dodo..
       A
 masio sampek tuo..

Musik : D..E..C#m C# F#m
        E..Bm..E..A..E..

   A         C#        F#m   Em
saiki.. mung tinggal kenangan..
      D        C#m    Bm    E -D
tresnaku.. wis keroso ilang..
    C#m    C#          F#m    E
amergo.. kowe sing tak sayang..
   D      E            A
saiki.. disanding wong liyan..
 E           E-E      D-D
(tarik sis.. semongko..)

C#m         D
 ra nyono.. atiku keronto..
B            E
 ngrasakne.. kasunyatan tresno..

Reff :
             D
 ra biso tak lalekne..
   E
 roso loro iki
      C#               F#m
 kowe tego.. cidro ing janji..
            Bm
 tak roso loro iki..
      E
 sing ning njero dodo..
       A
 masio sampek tuo..

             D
 ra biso tak lalekne..
   E
 roso loro iki
      C#               F#m
 kowe tego.. cidro ing janji..
            Bm
 tak roso loro iki..
      E
 sing ning njero dodo..
       A
 masio sampek tuo..

Chord Safira Inema - Tresno Liyane


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •