Kunci Gitar Safira Inema - Wedi Kelangan

Transpose:
Intro : C G Am Am
        F Em Dm G
        C G Am Am
        F Em Dm G
        C

F       G        C
yang.. udane wes teko
 Am         Dm
aku ngempet kangen
    G        C
opo kowe keroso..

 F        G       C
udan.. bledek aku wedi
    Am          Dm
ra ono sing ngancani
      G         C
cepet enggalo bali..

F        G          C
kangenku setengah mati
        Am        Dm
koyo bulan tanpo lintang
      G            C   C7
atiku nandang kasmaran..

F        G          C
kangenku setengah mati
       Am         Dm
koyo bulan tanpo lintang
      G          C
atiku nandang kasmaran..

Reff :
        F            G
 rino wengi tansah kelingan
       Em        Am
 nalikane sesandingan
         Dm         G         C   C7
 arep mangan rasane wes ora doyan..

        F              G
 arep turu tansah klisikan
        Em        Am
 rasane wedi kelangan
        Dm         G        C
 adoh kowe pikiran melayang layang..

Musik : F G Em Am
        F G C
        F G Em Am
        F G C

F       G        C
yang.. udane wes teko
 Am         Dm
aku ngempet kangen
    G        C
opo kowe keroso..

 F        G       C
udan.. bledek aku wedi
    Am          Dm
ra ono sing ngancani
      G         C
cepet enggalo bali..

F        G          C
kangenku setengah mati
        Am        Dm
koyo bulan tanpo lintang
      G            C   C7
atiku nandang kasmaran..

F        G          C
kangenku setengah mati
       Am         Dm
koyo bulan tanpo lintang
      G          C
atiku nandang kasmaran..

Reff :
        F            G
 rino wengi tansah kelingan
       Em        Am
 nalikane sesandingan
         Dm         G         C   C7
 arep mangan rasane wes ora doyan..

        F              G
 arep turu tansah klisikan
        Em        Am
 rasane wedi kelangan
        Dm         G        C
 adoh kowe pikiran melayang layang..

        F            G
 rino wengi tansah kelingan
       Em        Am
 nalikane sesandingan
         Dm         G         C   C7
 arep mangan rasane wes ora doyan..

        F              G
 arep turu tansah klisikan
        Em        Am
 rasane wedi kelangan
        Dm         G        C
 adoh kowe pikiran melayang layang..
        F         G           C
 adoh kowe rasane koyo wong edan..

Chord Safira Inema - Wedi Kelangan


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •