Kunci Gitar Lala Widy - Tresno Tenanan

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : Am G F..-G
        Am G F..Dm..E..

    Am          G         C
menengo wae lungguho ning jejerku..
    Dm            E            Am
opo sing kok karepno bakal tak turuti..
      Am          G          F          C
cukup mung jogo diri.. cukup mung jogo ati..
      Dm            E      Am 
jo sampek kau menghilang lalu pergi..

Int. Am G F..
     Am       G     F..E..
     ho.. ho oo.. ooo..

    Am         G            C
cobaen wae nggoleko ning mburiku..
       Dm            E        Am
wong wadon temen tresno mring sliramu..
        Am       G           F        C
mungkin ono gantine.. sing luwih teko aku..
        Dm          E      Am        E
nanging yakin tresnoku.. paling jeru..

Reff :
   Am
 rungokno aku..
          Dm                   G
 tresnoku ra bakal ilang selawase..
             C           E
 aku tenan sayang karo kowe..

 Am
 percoyo aku..
          Dm                      G
 tresnoku ra bakal lekang oleh waktu..
                C             E
 nganti kapan tetep ning sliramu..
       F     E            Am
 ngertio.. kabeh nggo awakmu..

Musik : Dm G C Am
        Dm E Am A
        Dm G C Am
        Dm E Am..E.. 

    Am         G            C
cobaen wae nggoleko ning mburiku..
       Dm            E        Am
wong wadon temen tresno mring sliramu..
        Am       G           F        C
mungkin ono gantine.. sing luwih teko aku..
        Dm          E      Am        E
nanging yakin tresnoku.. paling jeru..

Reff :
   Am
 rungokno aku..
          Dm                   G
 tresnoku ra bakal ilang selawase..
             C           E
 aku tenan sayang karo kowe..

 Am
 percoyo aku..
          Dm                      G
 tresnoku ra bakal lekang oleh waktu..
                C             E
 nganti kapan tetep ning sliramu..

   Am
 rungokno aku..
          Dm                   G
 tresnoku ra bakal ilang selawase..
             C           E
 aku tenan sayang karo kowe..

    Am
 percoyo aku..
          Dm                      G
 tresnoku ra bakal lekang oleh waktu..
                C             E
 nganti kapan tetep ning sliramu..
       F     E         Am
 ngertio.. kabeh nggo awakmu..
       F     E         Am 
 ngertio.. kabeh nggo awakmu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm C Bb..-C
        Dm C Bb..Gm..A...

    Dm          C         F
menengo wae lungguho ning jejerku..
    Gm            A            Dm
opo sing kok karepno bakal tak turuti..
      Dm          C          Bb         F
cukup mung jogo diri.. cukup mung jogo ati..
      Gm            A     (Dm)
jo sampek kau menghilang lalu pergi..

Int. Dm C Bb..
     Dm       C     Bb..A..
     ho.. ho oo.. ooo..

    Dm         C            F
cobaen wae nggoleko ning mburiku..
       Gm            A        Dm
wong wadon temen tresno mring sliramu..
        Dm       C           Bb       F
mungkin ono gantine.. sing luwih teko aku..
        Gm          A      Dm        A
nanging yakin tresnoku.. paling jeru..

Reff :
   Dm
 rungokno aku..
          Gm                   C
 tresnoku ra bakal ilang selawase..
             F           A
 aku tenan sayang karo kowe..

 Dm
 percoyo aku..
          Gm                      C
 tresnoku ra bakal lekang oleh waktu..
                F             A
 nganti kapan tetep ning sliramu..
       Bb    A            Dm
 ngertio.. kabeh nggo awakmu..

Musik : Gm C F Dm
        Gm A Dm D
        Gm C F Dm
        Gm A Dm..A..

    Dm         C            F
cobaen wae nggoleko ning mburiku..
       Gm            A        Dm
wong wadon temen tresno mring sliramu..
        Dm       C           Bb       F
mungkin ono gantine.. sing luwih teko aku..
        Gm          A      Dm        A
nanging yakin tresnoku.. paling jeru..

Reff :
   Dm
 rungokno aku..
          Gm                   C
 tresnoku ra bakal ilang selawase..
             F           A
 aku tenan sayang karo kowe..

 Dm
 percoyo aku..
          Gm                      C
 tresnoku ra bakal lekang oleh waktu..
                F             A
 nganti kapan tetep ning sliramu..

   Dm
 rungokno aku..
          Gm                   C
 tresnoku ra bakal ilang selawase..
             F           A
 aku tenan sayang karo kowe..

    Dm
 percoyo aku..
          Gm                      C
 tresnoku ra bakal lekang oleh waktu..
                F             A
 nganti kapan tetep ning sliramu..
       Bb    A         Dm
 ngertio.. kabeh nggo awakmu..
       Bb    A         Dm..
 ngertio.. kabeh nggo awakmu..
Facebook
Twitter

Chord Lala Widy - Tresno Tenanan


Lihat semua :
  • Chord Lala Widy
  •