Kunci Gitar Ora Bakal Ilang - Gerry Mahesa Feat. Lala Widi

Transpose:
Intro : C G/B Am G F..Fm..(2x)  

C          G/B
ning buku iki.. 
      Am               Em
tak tulis.. layang dingge kowe..
  F           G            C
kowe.. sing paling.. tak kangeni..

    C               G/B
senadyan.. adoh panggonmu..
  Am             Em
tetep.. tak jogo rosoku..
      F             G     C
tak enteni.. nganti tekan balimu..

  F              G
panyuwonku.. kanggo kowe..
Em         Am
jogonen atimu..
      Dm
tak titipne rosoku
            G
mung dinggo sliramu..

Reff :
     C                 G/B
 tresnoku.. ora bakal ilang..
        E          Am
 nganti tekaning pati..
                    Dm    G
 tak simpen ning njero.. ati..

  C                        G/B
 amung.. kowe sing tak sayangi..
    E            Am    Dm
 janjiku ra mung ono lathi..
       F            G
 tresnoku tulus nganti..
          C    G
 tekaning pati..

Musik : C..G/B E Am..Dm G
        Em..Am..Dm..G..

    C               G/B
senadyan.. adoh panggonmu
  Am           Em
tetep tak jogo rosoku
      F             G     C
tak enteni.. nganti tekan balimu..

  F              G
panyuwonku.. kanggo kowe..
Em         Am
jogonen atimu..
      Dm
tak titipne rosoku
            G
mung dinggo sliramu..

Reff :
     C                 G/B
 tresnoku.. ora bakal ilang..
        E          Am
 nganti tekaning pati..
                    Dm    G
 tak simpen ning njero.. ati..

  C                        G/B
 amung.. kowe sing tak sayangi..
    E            Am    Dm
 janjiku ra mung ono lathi..
       F            G
 tresnoku tulus nganti..
          C    G
 tekaning pati..

     C                 G/B
 tresnoku.. ora bakal ilang..
        E          Am
 nganti tekaning pati..
                    Dm    G
 tak simpen ning njero.. ati..

  C                        G/B
 amung.. kowe sing tak sayangi..
    E            Am    Dm
 janjiku ra mung ono lathi..
       F            G
 tresnoku tulus nganti..
          C
 tekaning pati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G D/F# Em D C..Cm.. (2x)

G          D/F#
ning buku iki.. 
      Em               Bm
tak tulis.. layang dingge kowe..
  C           D            G
kowe.. sing paling.. tak kangeni..

    G               D/F#
senadyan.. adoh panggonmu..
  Em             Bm
tetep.. tak jogo rosoku..
      C             D     G
tak enteni.. nganti tekan balimu..

  C              D
panyuwonku.. kanggo kowe..
Bm         Em
jogonen atimu..
      Am
tak titipne rosoku
            D
mung dinggo sliramu..

Reff :
     G                 D/F#
 tresnoku.. ora bakal ilang..
        B          Em
 nganti tekaning pati..
                    Am    D
 tak simpen ning njero.. ati..

  G                        D/F#
 amung.. kowe sing tak sayangi..
    B            Em    Am
 janjiku ra mung ono lathi..
       C            D
 tresnoku tulus nganti..
          G    D
 tekaning pati..

Musik : G..D/F# B Em..Am D
        Bm..Em..Am..D..

    G               D/F#
senadyan.. adoh panggonmu
  Em           Bm
tetep tak jogo rosoku
      C             D     G
tak enteni.. nganti tekan balimu..

  C              D
panyuwonku.. kanggo kowe..
Bm         Em
jogonen atimu..
      Am
tak titipne rosoku
            D
mung dinggo sliramu..

Reff :
     G                 D/F#
 tresnoku.. ora bakal ilang..
        B          Em
 nganti tekaning pati..
                    Am    D
 tak simpen ning njero.. ati..

  G                        D/F#
 amung.. kowe sing tak sayangi..
    B            Em    Am
 janjiku ra mung ono lathi..
       C            D
 tresnoku tulus nganti..
          G    D
 tekaning pati..

     G                 D/F#
 tresnoku.. ora bakal ilang..
        B          Em
 nganti tekaning pati..
                    Am    D
 tak simpen ning njero.. ati..

  G                        D/F#
 amung.. kowe sing tak sayangi..
    B            Em    Am
 janjiku ra mung ono lathi..
       C            D
 tresnoku tulus nganti..
          G
 tekaning pati..
Facebook
Twitter

Chord Ora Bakal Ilang - Gerry Mahesa Feat. Lala Widi


Lihat semua :
  • Chord Gerry Mahesa
  • Chord Lala Widy
  •