Kunci Gitar Ardha Tatu & Kristin D - Kangen Amerika

Transpose:
Intro : C Em F G
        C Em F G

    C            Em          F
kemulono nganggo selimut tresnomu
      C          Em       F   G
neng amerika tak tunggu tekamu
F         Em    Dm         C
 sing tak sawang.. neng angkoso
F       Em     Dm      G
 mung kowe dudu wong liyo..

    C          Em     F
muliho sewengi nemoni aku
    C             Em     F     G
gowonen neng kene roso kangenmu
F      Em Dm       C
 ngawe-awe.. neng impenku
F       G          C
 mung kowe sing mbedo aku..

Int. F G Em Am
     F G C..

Reff :
 G
 manggono neng endi
 C
 neng pucuk ndonyo
 G                    C
 yen kangen mulih mesti teko..

 G
 dudu suket teki
 C         C7
 sing gawe loro
     F               G     C
 aku ngerti kangenmu neng amerika..

Musik : Am Em Dm G C..
        G F C F C G C

    C            Em          F
kemulono nganggo selimut tresnomu
      C          Em       F   G
neng amerika tak tunggu tekamu
F         Em    Dm         C
 sing tak sawang.. neng angkoso
F       Em     Dm      G
 mung kowe dudu wong liyo..

    C          Em     F
muliho sewengi nemoni aku
    C             Em     F     G
gowonen neng kene roso kangenmu
F      Em Dm       C
 ngawe-awe.. neng impenku
F       G          C
 mung kowe sing mbedo aku..

Int. F G Em Am
     F G C..

Reff :
 G
 manggono neng endi
 C
 neng pucuk ndonyo
 G                    C
 yen kangen mulih mesti teko..

 G
 dudu suket teki
 C           C7
 sing gawe loro
     F               G     C
 aku ngerti kangenmu neng amerika..

 G
 manggono neng endi
 C
 neng pucuk ndonyo
 G                    C
 yen kangen mulih mesti teko..

 G
 dudu suket teki
 C         C7
 sing gawe loro
     F               G     C
 aku ngerti kangenmu neng amerika..
 
   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb Dm D# F
        Bb Dm D# F

    Bb           Dm          D#
kemulono nganggo selimut tresnomu
      Bb         Dm       D#  F
neng amerika tak tunggu tekamu
D#        Dm    Cm         Bb
 sing tak sawang.. neng angkoso
D#      Dm     Cm      F
 mung kowe dudu wong liyo..

    Bb         Dm     D#
muliho sewengi nemoni aku
    Bb            Dm     D#    F
gowonen neng kene roso kangenmu
D#     Dm  Cm       Bb
 ngawe-awe.. neng impenku
D#      F          Bb
 mung kowe sing mbedo aku..

Int. D# F Dm Gm
     D# F Bb..

Reff :
 F
 manggono neng endi
 Bb
 neng pucuk ndonyo
 F                    Bb
 yen kangen mulih mesti teko..

 F
 dudu suket teki
 Bb        Bb7
 sing gawe loro
     D#              F     Bb
 aku ngerti kangenmu neng amerika..

Musik : Gm Dm Cm F Bb..
        F D# Bb D# Bb F Bb

    Bb           Dm          D#
kemulono nganggo selimut tresnomu
      Bb         Dm       D#  F
neng amerika tak tunggu tekamu
D#        Dm    Cm         Bb
 sing tak sawang.. neng angkoso
D#      Dm     Cm      F
 mung kowe dudu wong liyo..

    Bb         Dm     D#
muliho sewengi nemoni aku
    Bb            Dm     D#    F
gowonen neng kene roso kangenmu
D#     Dm  Cm       Bb
 ngawe-awe.. neng impenku
D#      F          Bb
 mung kowe sing mbedo aku..

Int. D# F Dm Gm
     D# F Bb..

Reff :
 F
 manggono neng endi
 Bb
 neng pucuk ndonyo
 F                    Bb
 yen kangen mulih mesti teko..

 F
 dudu suket teki
 Bb          Bb7
 sing gawe loro
     D#              F     Bb
 aku ngerti kangenmu neng amerika..

 F
 manggono neng endi
 Bb
 neng pucuk ndonyo
 F                    Bb
 yen kangen mulih mesti teko..

 F
 dudu suket teki
 Bb        Bb7
 sing gawe loro
     D#              F     Bb
 aku ngerti kangenmu neng amerika..
Facebook
Twitter

Chord Ardha Tatu & Kristin D - Kangen Amerika


Lihat semua :
  • Chord Arda Tatu
  • Chord Kristin D
  •