Kunci Gitar Arda Tatu - Lintang Alihan

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C G F..
        Dm G C..

C    G       F
 timbang.. dadi loro..
C  G                F
 loro.. sing neng jero.. dodo..
Dm        C         G
 becik mundur..aku tak lungo..
Dm             G
 ora weruh ora ngrungokno..

C    G     F
 sak du..runge getun..
C        G         F
 luwih becik.. aku tak wurung..
Dm                  G
 tresnamu.. koyo kulit ari..
Dm                 G
 keno panas.. wernaning ganti..

Int. C..F..Dm G C..

Reff :
 C  G    Am
  aku.. ora bakal bali..
  Dm                 G
 iseh.. miris wedi loro ati..
 Em         Am
  mergo.. tatu sing wingi..
   Dm                   G
 durung.. garing durung mari..

 C  G     Am
  pari..basan aku..
   Dm                  G
 golek.. banyu timbone keranjang..
 Em                 Am
  umpomone.. sido karo.. kowe..
 Dm         G        C
  sing koyo lintang alihan..

Musik : Am..Em..Dm..G..
        C G F..
        C G F G C..

C     G    F
 sak du..runge getun..
C        G      F
 luwih becik.. aku tak wurung..
Dm               G
 tresnamu.. koyo kulit ari..
Dm                 G
 keno panas.. wernaning ganti..

Int. C..F..Dm G C..

Reff :
 C  G    Am
  aku.. ora bakal bali..
  Dm                 G
 iseh.. miris wedi loro ati..
 Em         Am
  mergo.. tatu sing wingi..
   Dm                   G
 durung.. garing durung mari..

 C  G     Am
  pari..basan aku..
   Dm                  G
 golek.. banyu timbone keranjang..
 Em                 Am
  umpomone.. sido karo.. kowe..
 Dm         G        C
  sing koyo lintang alihan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E B A..
        F#m B E..

E    B       A
 timbang.. dadi loro..
E  B                A
 loro.. sing neng jero.. dodo..
F#m       E         B
 becik mundur..aku tak lungo..
F#m            B
 ora weruh ora ngrungokno..

E    B     A
 sak du..runge getun..
E        B         A
 luwih becik.. aku tak wurung..
F#m                 B
 tresnamu.. koyo kulit ari..
F#m                B
 keno panas.. wernaning ganti..

Int. E..A..F#m B E..

Reff :
 E  B    C#m
  aku.. ora bakal bali..
  F#m                B
 iseh.. miris wedi loro ati..
 G#m        C#m
  mergo.. tatu sing wingi..
   F#m                  B
 durung.. garing durung mari..

 E  B     C#m
  pari..basan aku..
   F#m                 B
 golek.. banyu timbone keranjang..
 G#m                C#m
  umpomone.. sido karo.. kowe..
 F#m        B        E
  sing koyo lintang alihan..

Musik : C#m..G#m..F#m..B..
        E B A..
        E B A B E..

E     B    A
 sak du..runge getun..
E        B      A
 luwih becik.. aku tak wurung..
F#m              B
 tresnamu.. koyo kulit ari..
F#m                B
 keno panas.. wernaning ganti..

Int. E..A..F#m B E..

Reff :
 E  B    C#m
  aku.. ora bakal bali..
  F#m                B
 iseh.. miris wedi loro ati..
 G#m        C#m
  mergo.. tatu sing wingi..
   F#m                  B
 durung.. garing durung mari..

 E  B     C#m
  pari..basan aku..
   F#m                 B
 golek.. banyu timbone keranjang..
 G#m                C#m
  umpomone.. sido karo.. kowe..
 F#m        B        E
  sing koyo lintang alihan..

Chord Arda Tatu - Lintang Alihan


Lihat semua :
  • Chord Arda Tatu
  • Chord Ardha Tatu
  •