Kunci Gitar Agus Gondroz X Vivi Voletha - Janji Ati

Transpose:
Intro : F..Em Am F G C..

  C                 F
panyuwunku.. karo kowe..
         Dm   G   C
tulung jogo.. ati iki..
 Dm          G
ojo mbok larani.. 
 Em          Am
ojo mbok blenjani..
  F           G       C
pamitmu lungo golek rejeki..

  C                F
entenono.. sak tekaku..
      G             C
bakal bali.. nggowo tresnaku..
  Dm       G     Em        Am
sabarno atimu.. aku ora ngapusi..
   F                G         C
yo mong siji.. kowe ning jero ati..

Int. F..Em Am
     Bb G C..

Reff :  
      G
 ibarate watu karang..
      F        C
 ning tengah samudro..
         F    G       C
 tresno iki.. podo di jogo..
            
         G
 di sekseni lintang bulan..
     F        C
 tak gegem janjiku..
         F
 semono ugo..
           G         C
 tak jaluk marang sliramu..
            
   Am
 podo bebarengan..
    Em
 nyuwun marang Gusti..
     F          G       C   G
 aku lan kowe.. biso nyawiji..

Musik : F..C Am
        Dm G C..
        Bb G# G..

  C                 F
panyuwunku.. karo kowe..
         Dm   G   C
tulung jogo.. ati iki..
 Dm          G
ojo mbok larani..
 Em            Am
ojo mbok blenjani..
  F           G       C
pamitmu lungo golek rejeki..

  C                F
entenono.. sak tekaku..
      Dm     G      C
bakal bali.. nggowo tresnaku..
  Dm       G     Em        Am
sabarno atimu.. aku ora ngapusi..
   F                G         C
yo mong siji.. kowe ning jero ati..

Int. F..Em Am
     Bb G C..

Reff :  
      G
 ibarate watu karang..
      F        C
 ning tengah samudro..
         F    G       C
 tresno iki.. podo di jogo..
            
         G
 di sekseni lintang bulan..
     F        C
 tak gegem janjiku..
         F
 semono ugo..
           G         C
 tak jaluk marang sliramu..
            
   Am
 podo bebarengan..
    Em
 nyuwun marang Gusti..
         F      G       C
 aku lan kowe.. biso nyawiji..
         F      G       C
 aku lan kowe.. biso nyawiji..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..D#m G#m E F# B..

  B                 E
panyuwunku.. karo kowe..
         C#m  F#  B
tulung jogo.. ati iki..
 C#m         F#
ojo mbok larani.. 
 D#m         G#m
ojo mbok blenjani..
  E           F#      B
pamitmu lungo golek rejeki..

  B                E
entenono.. sak tekaku..
      F#            B
bakal bali.. nggowo tresnaku..
  C#m      F#    D#m       G#m
sabarno atimu.. aku ora ngapusi..
   E                F#        B
yo mong siji.. kowe ning jero ati..

Int. E..D#m G#m
     A F# B..

Reff :  
      F#
 ibarate watu karang..
      E        B
 ning tengah samudro..
         E    F#      B
 tresno iki.. podo di jogo..
            
         F#
 di sekseni lintang bulan..
     E        B
 tak gegem janjiku..
         E
 semono ugo..
           F#        B
 tak jaluk marang sliramu..
            
   G#m
 podo bebarengan..
    D#m
 nyuwun marang Gusti..
     E          F#      B   F#
 aku lan kowe.. biso nyawiji..

Musik : E..B G#m
        C#m F# B..
        A..G F#..

  B                 E
panyuwunku.. karo kowe..
         C#m  F#  B
tulung jogo.. ati iki..
 C#m         F#
ojo mbok larani..
 D#m           G#m
ojo mbok blenjani..
  E           F#      B
pamitmu lungo golek rejeki..

  B                E
entenono.. sak tekaku..
      C#m    F#     B
bakal bali.. nggowo tresnaku..
  C#m      F#    D#m       G#m
sabarno atimu.. aku ora ngapusi..
   E                F#        B
yo mong siji.. kowe ning jero ati..

Int. E..D#m G#m
     A F# B..

Reff :  
      F#
 ibarate watu karang..
      E        B
 ning tengah samudro..
         E    F#      B
 tresno iki.. podo di jogo..
            
         F#
 di sekseni lintang bulan..
     E        B
 tak gegem janjiku..
         E
 semono ugo..
           F#        B
 tak jaluk marang sliramu..
            
   G#m
 podo bebarengan..
    D#m
 nyuwun marang Gusti..
         E      F#      B
 aku lan kowe.. biso nyawiji..
         E      F#      B
 aku lan kowe.. biso nyawiji..
Facebook
Twitter

Chord Agus Gondroz X Vivi Voletha - Janji Ati


Lihat semua :
  • Chord Agus Gondroz
  • Chord Vivi Voletha
  •