Kunci Gitar Vivi Voletha - Amung Muspro

Transpose:
Intro : C...
        G..F Em Dm G..

     C                    Am
janjimu wis ora bisa tak ugemi..
        Dm                     G
ning mburiku jebul siro mblenjani..
       C                   Am
wis ra perlu sliramu tak enteni
     Dm                  G     Dm Fm
riko bali ingsun wis ora.. sudi..

      C                 Am
perih rasane njero dodo iki..
      Dm                   G
welas asihku malah mbok apusi..
       C                     Am
pancen tresno iki ra bisa nyawiji..
    Dm                   G
lelakon iki tak pasrahke.. Gusti..

Reff :
         C                   G
 tan kuwowo.. ngempet larane tresno..
       Am                  Em
 jebul janji janjimu amung muspro..
      F                      C
 siro tego lungo karo wong liyo..
         Dm                      G
 ninggal jroning tatu ono ing ndodo..

      C                   G
 prasetyamu.. kabeh amung semu..
              Am               Em
 banget wis nggawe kuciwaning atiku..
        F                    C
 banjur saiki sliramu wis mlayu..
       Dm                      G
 kabeh tresnomu jebule mung palsu..

Musik : F..E..Am G F Em Dm..E..Am..
        F..G..C G/B Am G F..Bb..G..

     C                   Am
keronto ronto ning ati rasane..
      Dm                    G
tresnaku malah mbok sia-sia'ke..
     C                   Am
uwis cukup semene awak'e dewe..
      Dm                     G
lahir trusing batin bakal tak.. lilakke..

Reff :
         C                   G
 tan kuwowo.. ngempet larane tresno..
       Am                  Em
 jebul janji janjimu amung muspro..
      F                      C
 siro tego lungo karo wong liyo..
         Dm                      G
 ninggal jroning tatu ono ing ndodo..

      C                   G
 prasetyamu.. kabeh amung semu..
              Am               Em
 banget wis nggawe kuciwaning atiku..
        F                    C
 banjur saiki sliramu wis mlayu..
       Dm                      G
 kabeh tresnomu jebule mung palsu..

Reff :
         C                   G
 tan kuwowo.. ngempet larane tresno..
       Am                  Em
 jebul janji janjimu amung muspro..
      F                      C
 siro tego lungo karo wong liyo..
         Dm                      G
 ninggal jroning tatu ono ing ndodo..

      C                   G
 prasetyamu.. kabeh amung semu..
              Am               Em
 banget wis nggawe kuciwaning atiku..
        F                    C
 banjur saiki sliramu wis mlayu..
       Dm                G
 kabeh tresnamu jebule mung.. palsu..
 C
 hooo..oho..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G...
        D..C Bm Am D..

     G                    Em
janjimu wis ora bisa tak ugemi..
        Am                     D
ning mburiku jebul siro mblenjani..
       G                   Em
wis ra perlu sliramu tak enteni
     Am                  D     Am Cm
riko bali ingsun wis ora.. sudi..

      G                 Em
perih rasane njero dodo iki..
      Am                   D
welas asihku malah mbok apusi..
       G                     Em
pancen tresno iki ra bisa nyawiji..
    Am                   D
lelakon iki tak pasrahke.. Gusti..

Reff :
         G                   D
 tan kuwowo.. ngempet larane tresno..
       Em                  Bm
 jebul janji janjimu amung muspro..
      C                      G
 siro tego lungo karo wong liyo..
         Am                      D
 ninggal jroning tatu ono ing ndodo..

      G                   D
 prasetyamu.. kabeh amung semu..
              Em               Bm
 banget wis nggawe kuciwaning atiku..
        C                    G
 banjur saiki sliramu wis mlayu..
       Am                      D
 kabeh tresnomu jebule mung palsu..

Musik : C..B..Em D C Bm Am..B..Em..
        C..D..G D/F# Em D C..F..D..

     G                   Em
keronto ronto ning ati rasane..
      Am                    D
tresnaku malah mbok sia-sia'ke..
     G                   Em
uwis cukup semene awak'e dewe..
      Am                     D
lahir trusing batin bakal tak.. lilakke..

Reff :
         G                   D
 tan kuwowo.. ngempet larane tresno..
       Em                  Bm
 jebul janji janjimu amung muspro..
      C                      G
 siro tego lungo karo wong liyo..
         Am                      D
 ninggal jroning tatu ono ing ndodo..

      G                   D
 prasetyamu.. kabeh amung semu..
              Em               Bm
 banget wis nggawe kuciwaning atiku..
        C                    G
 banjur saiki sliramu wis mlayu..
       Am                      D
 kabeh tresnomu jebule mung palsu..

Reff :
         G                   D
 tan kuwowo.. ngempet larane tresno..
       Em                  Bm
 jebul janji janjimu amung muspro..
      C                      G
 siro tego lungo karo wong liyo..
         Am                      D
 ninggal jroning tatu ono ing ndodo..

      G                   D
 prasetyamu.. kabeh amung semu..
              Em               Bm
 banget wis nggawe kuciwaning atiku..
        C                    G
 banjur saiki sliramu wis mlayu..
       Am                D
 kabeh tresnamu jebule mung.. palsu..
 G
 hooo..oho..

Chord Vivi Voletha - Amung Muspro


Lihat semua :
  • Chord Vivi Voletha
  •