Kunci Gitar Vivi Voletha - Pejuang LDR

Transpose:
Intro : Am Em F C
        Am Em F G

 C            Em
aku sabar ngenteni
     Am          Em
sliramu nganti bali
      F          C
bakal tak eleng-eleng
      Dm           G
janji sing kok ucapke..

   C         Em
saiki adoh paranmu
       Am              Em
ning kene iseh tak tunggu
     F          C
mugo wae enggal balimu
     Dm        G
lan iso nepati janjimu..

Reff :
       Am         Em
 kabeh wes tak niati
        F         C
 sak jroning ati iki
      Am        Em
 jogo nen roso iki
         F         G
 ojo nganti kowe lali..

       Am         Em
 mergo aku ning kene
       F          C
 tetep iseh ngenteni
        Am        Em
 nganti tekan balimu
      F           G
 ra bakal pindah ati..

Musik : Am Em F C
        Am Em F G
        Am Em F C
        Am Em F G

 C            Em
aku sabar ngenteni
     Am          Em
sliramu nganti bali
      F          C
bakal tak eleng-eleng
      Dm           G
janji sing kok ucapke..

   C         Em
saiki adoh paranmu
       Am              Em
ning kene iseh tak tunggu
     F          C
mugo wae enggal balimu
     Dm        G
lan iso nepati janjimu..

Reff :
       Am         Em
 kabeh wes tak niati
        F         C
 sak jroning ati iki
      Am        Em
 jogo nen roso iki
         F         G
 ojo nganti kowe lali..

       Am         Em
 mergo aku ning kene
       F          C
 tetep iseh ngenteni
        Am        Em
 nganti tekan balimu
      F           G
 ra bakal pindah ati..

       Am         Em
 kabeh wes tak niati
        F         C
 sak jroning ati iki
      Am        Em
 jogo nen roso iki
         F         G
 ojo nganti kowe lali..

       Am         Em
 mergo aku ning kene
       F          C
 tetep iseh ngenteni
        Am        Em
 nganti tekan balimu
      F           G
 ra bakal pindah ati..

Outro : Am Em F C
        Am Em F G
        C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Fm Cm C# G#
        Fm Cm C# D#

 G#           Cm
aku sabar ngenteni
     Fm          Cm
sliramu nganti bali
      C#         G#
bakal tak eleng-eleng
      A#m          D#
janji sing kok ucapke..

   G#        Cm
saiki adoh paranmu
       Fm              Cm
ning kene iseh tak tunggu
     C#         G#
mugo wae enggal balimu
     A#m       D#
lan iso nepati janjimu..

Reff :
       Fm         Cm
 kabeh wes tak niati 
        C#        G#
 sak jroning ati iki
      Fm        Cm
 jogo nen roso iki
         C#        D#
 ojo nganti kowe lali..

       Fm         Cm
 mergo aku ning kene
       C#         G#
 tetep iseh ngenteni
        Fm        Cm
 nganti tekan balimu
      C#          D#
 ra bakal pindah ati..

Musik : Fm Cm C# G#
        Fm Cm C# D#
        Fm Cm C# G#
        Fm Cm C# D#

 G#           Cm
aku sabar ngenteni
     Fm          Cm
sliramu nganti bali
      C#         G#
bakal tak eleng-eleng
      A#m          D#
janji sing kok ucapke..

   G#        Cm
saiki adoh paranmu
       Fm              Cm
ning kene iseh tak tunggu
     C#         G#
mugo wae enggal balimu
     A#m       D#
lan iso nepati janjimu..

Reff :
       Fm         Cm
 kabeh wes tak niati 
        C#        G#
 sak jroning ati iki
      Fm        Cm
 jogo nen roso iki
         C#        D#
 ojo nganti kowe lali..

       Fm         Cm
 mergo aku ning kene
       C#         G#
 tetep iseh ngenteni
        Fm        Cm
 nganti tekan balimu
      C#          D#
 ra bakal pindah ati..

       Fm         Cm
 kabeh wes tak niati 
        C#        G#
 sak jroning ati iki
      Fm        Cm
 jogo nen roso iki
         C#        D#
 ojo nganti kowe lali..

       Fm         Cm
 mergo aku ning kene
       C#         G#
 tetep iseh ngenteni
        Fm        Cm
 nganti tekan balimu
      C#          D#
 ra bakal pindah ati..

Outro : Fm Cm C# G#
        Fm Cm C# D# 
        G#

Chord Vivi Voletha - Pejuang LDR


Lihat semua :
  • Chord Vivi Voletha
  •