Kunci Gitar Intan Cha Cha - Njathil Sak Modare

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : Dm G C Am
        Dm G C

C             Dm
 aku sayang kowe
G              C
 emoh kelangan kowe
C            Dm
 aku tanpo kowe
G             C
 ora iso urip dewe..

Am                Dm
 ning njero ati kowe
G                C
 wes ora ono tunggale
Am           F
 lilo demi kowe
G                    C
 aku njathil sak modare..

Reff :
 C                    Dm
  nalikane suryo nyumilak netro
      G
 aku ora bakal suloyo
     C              Am
 ugo nggawe atimu cidro
 lintang rembulan padang
 Dm
 ning awang-awang
          G
 podo nyekseni tresnoku
       F     G   C
 ora bakal.. i..lang..

                   Dm
 nalikane gudo pacoban ngawe-awe
           G
 yo mung kowe
                        C
 sing bakal tak perjuangke
              Am
 tak kuat-kuatke
                     Dm
 bene biso terus nyanding selawase
        G
 lilo demi kowe
                     F  C
 aku njathil sak modare..

              Dm
aku sayang kowe
G              C
 emoh kelangan kowe
Am           Dm
 aku tanpo kowe
G             C
 ora iso urip dewe..

Am                Dm
 ning njero ati kowe
G                C
 wes ora ono tunggale
Am           F
 lilo demi kowe
G                    C
 aku njathil sak modare..

Reff :
 C                    Dm
  nalikane suryo nyumilak netro
      G
 aku ora bakal suloyo
     C              Am
 ugo nggawe atimu cidro
 lintang rembulan padang
 Dm
 ning awang-awang
          G
 podo nyekseni tresnoku
       F     G   C
 ora bakal.. i..lang..

                   Dm
 nalikane gudo pacoban ngawe-awe
           G
 yo mung kowe
                        F
 sing bakal tak perjuangke
     G        C
 tak kuat-kuatke
                     Dm
 bene biso terus nyanding selawase
        G
 lilo demi kowe
                     F  C
 aku njathil sak modare..
                     Dm
 bene biso terus nyanding selawase
        G
 lilo demi kowe
                     F  C
 aku njathil sak modare..

[[[ORIGINAL CHORD]]]
Intan Cha Cha - Njathil Sak Modare

Intro : F#m B E C#m
        F#m B E

E             F#m
 aku sayang kowe
B              E
 emoh kelangan kowe
E            F#m
 aku tanpo kowe
B             E
 ora iso urip dewe..

C#m               F#m
 ning njero ati kowe
B                E
 wes ora ono tunggale
C#m          A
 lilo demi kowe
B                    E
 aku njathil sak modare..

Reff :
 E                    F#m
  nalikane suryo nyumilak netro
      B
 aku ora bakal suloyo
     E              C#m
 ugo nggawe atimu cidro
 lintang rembulan padang
 F#m
 ning awang-awang
          B
 podo nyekseni tresnoku
       A     B   E
 ora bakal.. i..lang..

                   F#m
 nalikane gudo pacoban ngawe-awe
           B
 yo mung kowe
                        E
 sing bakal tak perjuangke
              C#m
 tak kuat-kuatke
                     F#m
 bene biso terus nyanding selawase
        B
 lilo demi kowe
                     A  E
 aku njathil sak modare..

              F#m
aku sayang kowe
B              E
 emoh kelangan kowe
C#m          F#m
 aku tanpo kowe
B             E
 ora iso urip dewe..

C#m               F#m
 ning njero ati kowe
B                E
 wes ora ono tunggale
C#m          A
 lilo demi kowe
B                    E
 aku njathil sak modare..

Reff :
 E                    F#m
  nalikane suryo nyumilak netro
      B
 aku ora bakal suloyo
     E              C#m
 ugo nggawe atimu cidro
 lintang rembulan padang
 F#m
 ning awang-awang
          B
 podo nyekseni tresnoku
       A     B  E
 ora bakal.. i..lang..

                   F#m
 nalikane gudo pacoban ngawe-awe
           B
 yo mung kowe
                        A
 sing bakal tak perjuangke
     B        E
 tak kuat-kuatke
                     F#m
 bene biso terus nyanding selawase
        B
 lilo demi kowe
                     A  E
 aku njathil sak modare..
                     F#m
 bene biso terus nyanding selawase
        B
 lilo demi kowe
                     A  E
 aku njathil sak modare..
Facebook
Twitter

Chord Intan Cha Cha - Njathil Sak Modare


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •