Kunci Gitar Intan Chacha - Kasmaran

Transpose:
Intro : C Am F G
        C Am F G

      C                  Am
indah manis esemmu tajam sorot mripatmu
      F                   G
sing saben bengi ono ing impenku
      C                     Am
amung ono sliramu sing ning njero atiku
       F                     G
arjuno sing dadi memanik ing kalbu
    F         G        C
cah bagus aku sayang padamu..

Int. F G C

  C                   Am
indah mego kartiko hiase langit biru
      F                   G
sinawange mung katon ono esemmu
      C               Am
ombak ono samudro ora biso ngalahno
       F                      G
gedene roso tresnoku sing tak roso
    F      G           C
cah bagus aku sayang padamu..

Reff :
   Am                            Em
 bulan lan lintang sing ono ning nduwuran
           F                  G
 padangono atiku sing lagi kasmaran
   Am                   Em
 liwat sumilire angin wengi iki
            F                     G
 sampekno salam rinduku marang slirane..

 ho uwoo..

Musik : C Am F G
        C Am FG

  C                   Am
indah mego kartiko hiase langit biru
      F                   G
sinawange mung katon ono esemmu
      C               Am
ombak ono samudro ora biso ngalahno
       F                      G
gedene roso tresnoku sing tak roso
    F      G           C
cah bagus aku sayang padamu..

Reff :
   Am                            Em
 bulan lan lintang sing ono ning nduwuran
           F                  G
 padangono atiku sing lagi kasmaran
   Am                   Em
 liwat sumilire angin wengi iki
            F                     G
 sampekno salam rinduku marang slirane..

   Am                            Em
 bulan lan lintang sing ono ning nduwuran
           F                  G
 padangono atiku sing lagi kasmaran
   Am                   Em
 liwat sumilire angin wengi iki
            F                     G
 sampekno salam rinduku marang slirane..
 C
 ho uwoo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A F#m D E
        A F#m D E

      A                  F#m
indah manis esemmu tajam sorot mripatmu
       D                   E
sing saben bengi ono ing impenku
      A                     F#m
amung ono sliramu sing ning njero atiku
       D                     E
arjuno sing dadi memanik ing kalbu
    D         E        A
cah bagus aku sayang padamu..

Int. D E A

  A                   F#m
indah mego kartiko hiase langit biru
      D                   E
sinawange mung katon ono esemmu
      A               F#m
ombak ono samudro ora biso ngalahno
       D                      E
gedene roso tresnoku sing tak roso 
    D      E           A
cah bagus aku sayang padamu..

Reff :
   F#m                           C#m
 bulan lan lintang sing ono ning nduwuran
           D                  E
 padangono atiku sing lagi kasmaran
   F#m                  C#m
 liwat sumilire angin wengi iki
            D                     E
 sampekno salam rinduku marang slirane..

 ho uwoo..

Musik : A F#m D E
        A F#m D E

  A                   F#m
indah mego kartiko hiase langit biru
      D                   E
sinawange mung katon ono esemmu
      A               F#m
ombak ono samudro ora biso ngalahno
       D                      E
gedene roso tresnoku sing tak roso 
    D      E           A
cah bagus aku sayang padamu..

Reff :
   F#m                           C#m
 bulan lan lintang sing ono ning nduwuran
           D                  E
 padangono atiku sing lagi kasmaran
   F#m                  C#m
 liwat sumilire angin wengi iki
            D                     E
 sampekno salam rinduku marang slirane..

   F#m                           C#m
 bulan lan lintang sing ono ning nduwuran
           D                  E
 padangono atiku sing lagi kasmaran
   F#m                  C#m
 liwat sumilire angin wengi iki
            D                     E
 sampekno salam rinduku marang slirane..
 A    
 ho uwoo..

Chord Intan Chacha - Kasmaran


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •