Kunci Gitar Krist Segara - Di Rabi Wong Liyo

Transpose:
Intro : Am..F..Dm..Am..
        G..Am..G E Am..F-E
 
Am               F
Ealah atiku loro di tinggal rabi
              G
karo wedok'an sing tak tresnani 
            Am
dadi hayalanku angger bengi 
          G
nanging saikine bedo 
          Am
maleh tresno mergo bondho 
       G
kowe tego ninggal aku 
       E         Am   F E.. 
rabi karo lanang liyo.. 

Am  
Rasane kepengin nangis 
F
kepengen lali kepengen mati 
G
mergo kelingan 
                 Am
yen koe saiki di rabi wong liyo 
      G
atiku jane ra trimo 
          Am
tapi gak iso ngomong opo
      G
isone yo mung ngresulo 
         E        Am
pengen misuh karo sopo.. 

Musik : Dm..Am..Dm..Am..
        G F Am F-E

Reff : 
        Am
 Ngombe oplosan ciu 
        Dm
 ora ngelalekno koe 
        G
 tak sambi karo turu 
       C
 malah kegowo mimpi 
       F
 pengenku bunuh diri 
      Dm
 tapi jeh wedi doso
       F
 nelongso urip iki 
       Dm
 yen kelingan sliramu 
          F 
 sing tak tresnani 
    E           Am  F-E
 di rabi wong liyo..

     Am
 Jarene witing tresno 
         Dm
 jalaran soko kulino 
         G
 nanging iki nasibku 
       C
 ceritane pancet bedo
           F
 sing tak tresani lungo 
      Dm
 kepincut karo bondho 
         F
 mungkin akune kere 
      Dm
 lagi ra nyambut gawe 
          F
 sing tak tresnani 
    E           Am
 di rabi wong liyo.. 

        F
 witing tresnomu 
         E       Am
 jalaran soko atusan limo..

Musik : Dm..Am..Dm..Am..
        G Am G E Am F-E

Reff : 
        Am
 Ngombe oplosan ciu 
        Dm
 ora ngelalekno koe 
        G
 tak sambi karo turu 
       C
 malah kegowo mimpi 
       F
 pengenku bunuh diri 
      Dm
 tapi jeh wedi doso
       F
 nelongso urip iki 
       Dm
 yen kelingan sliramu 
          F 
 sing tak tresnani 
    E           Am F-E
 di rabi wong liyo..

     Am
 Jarene witing tresno 
         Dm
 jalaran soko kulino 
         G
 nanging iki nasibku 
       C
 ceritane pancet bedo
           F
 sing tak tresani lungo 
      Dm
 kepincut karo bondho 
         F
 mungkin akune kere 
      Dm
 lagi ra nyambut gawe 
          F
 sing tak tresnani 
    E           Am
 di rabi wong liyo.. 

        F
 witing tresnomu 
         E       Am
 jalaran soko atusan limo..
        F
 witing tresnomu 
         E       Am
 jalaran soko atusan songo 
          F 
 sing tak tresnani 
    G           Am
 di rabi wong liyo.. (jancok..)

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G#m..E..C#m..G#m..
        F#..G#m..F# D# G#m..E-D#
 
G#m              E
Ealah atiku loro di tinggal rabi
              F#
karo wedok'an sing tak tresnani 
            G#m
dadi hayalanku angger bengi 
          F#
nanging saikine bedo 
          G#m
maleh tresno mergo bondho 
       F#
kowe tego ninggal aku 
       D#        G#m  E D#.. 
rabi karo lanang liyo.. 

G#m 
Rasane kepengin nangis 
E
kepengen lali kepengen mati 
F#
mergo kelingan 
                 G#m
yen koe saiki di rabi wong liyo 
      F#
atiku jane ra trimo 
          G#m
tapi gak iso ngomong opo
      F#
isone yo mung ngresulo 
         D#       G#m
pengen misuh karo sopo.. 

Musik : C#m..G#m..C#m..G#m..
        F# E G#m E-D#

Reff : 
        G#m
 Ngombe oplosan ciu 
        C#m
 ora ngelalekno koe 
        F#
 tak sambi karo turu 
       B
 malah kegowo mimpi 
       E
 pengenku bunuh diri 
      C#m
 tapi jeh wedi doso
       E
 nelongso urip iki 
       C#m
 yen kelingan sliramu 
          E 
 sing tak tresnani 
    D#          G#m E-D#
 di rabi wong liyo..

     G#m
 Jarene witing tresno 
         C#m
 jalaran soko kulino 
         F#
 nanging iki nasibku 
       B
 ceritane pancet bedo
           E
 sing tak tresani lungo 
      C#m
 kepincut karo bondho 
         E
 mungkin akune kere 
      C#m
 lagi ra nyambut gawe 
          E
 sing tak tresnani 
    D#          G#m
 di rabi wong liyo.. 

        E
 witing tresnomu 
         D#      G#m
 jalaran soko atusan limo..

Musik : C#m..G#m..C#m..G#m..
        F# G#m F# D# G#m E-D#

Reff : 
        G#m
 Ngombe oplosan ciu 
        C#m
 ora ngelalekno koe 
        F#
 tak sambi karo turu 
       B
 malah kegowo mimpi 
       E
 pengenku bunuh diri 
      C#m
 tapi jeh wedi doso
       E
 nelongso urip iki 
       C#m
 yen kelingan sliramu 
          E 
 sing tak tresnani 
    D#          G#m E-D#
 di rabi wong liyo..

     G#m
 Jarene witing tresno 
         C#m
 jalaran soko kulino 
         F#
 nanging iki nasibku 
       B
 ceritane pancet bedo
           E
 sing tak tresani lungo 
      C#m
 kepincut karo bondho 
         E
 mungkin akune kere 
      C#m
 lagi ra nyambut gawe 
          E
 sing tak tresnani 
    D#          G#m
 di rabi wong liyo.. 

        E
 witing tresnomu 
         D#      G#m
 jalaran soko atusan limo..
        E
 witing tresnomu 
         D#      G#m
 jalaran soko atusan songo 
          E 
 sing tak tresnani 
    F#          G#m
 di rabi wong liyo.. (jancok..)

Chord Krist Segara - Di Rabi Wong Liyo


Lihat semua :
  • Chord Krist Segara
  •