Kunci Gitar Krist Segara - Reunian

Transpose:
Intro : C Am F G
        C Am F G..

    C           Am
rasane kangen suwe ra ketemu 
  F
karo konco lawas 
           G
sing biyen sak sekolahku 
   C             Am
saiki pancen wis bedo rasane 
  F
podo mencar-mencar 
       G
golek urip dewe-dewe..

F         C
 rungokno laguku 
      Am                  G
mugo iso mampu ngobati rindu 
F        C
 iki lho koncomu 
	   Am                G
sing biyen sering di hukum guru.. 

    C             Am
ayo to kabeh koncone di kelumpukno 
  F                      G
reunian bareng ben eling jaman semono 
    C           Am
ojo to deso pikiranmu saiki 
    F                    G
yen alasan sibuk mergo saiki wis rabi

F         C
 lalekno statusmu 
	     Am                     G
sing penting saiki ndang di atur waktu.. 
F        C
 suwe ra ketemu 
         Am                     G
sopo ngerti sesuk wis kebacot turu 
        F Fm
sak lawase..

Reff:
   C
 sepurane wae 
         Am
 yen aku pancene lali 
        F
 karo kowe..
                  G
 konco sing biyen sak sekolahku
      C
 wong salahmu dewe 
            Am
 ngilang ra ono kabare 
            F
 ngerti-ngerti.. 
        G  
 kowe saiki wis rabi 

   F            G          C    Am
 tapi dongoku mugo sehat selalu.. 
   F            G           C    G
 tapi dongoku mugo sukses selalu.. 

Musik : C Am F G
        C Am F G..

F         C
 rungokno laguku 
      Am                  G
mugo iso mampu ngobati rindu..
F        C
 suwe ra ketemu 
         Am                     G
sopo ngerti sesuk wis kebacot turu 
        F Fm G..
sak lawase..

Reff:
   C
 sepurane wae 
         Am
 yen aku pancene lali 
        F
 karo kowe..
                  G
 konco sing biyen sak sekolahku
      C
 wong salahmu dewe 
            Am
 ngilang ra ono kabare 
            F
 ngerti-ngerti.. 
        G  
 kowe saiki wis rabi 

   F            G          C    Am
 tapi dongoku mugo sehat selalu.. 
   F            G            C   Am
 tapi dongoku mugo sukses selalu.. 
   F            G
 tapi dongoku mugo.. 
         F    G      C  G
 sehat selalu wo oo uwo..

Outro :
    C           Am
rasane kangen suwe ra ketemu 
  F
karo konco lawas 
           G          C..
sing biyen sak sekolahku.. 

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F# D#m B C#
        F# D#m B C#..

    F#          D#m
rasane kangen suwe ra ketemu 
  B
karo konco lawas 
           C#
sing biyen sak sekolahku 
   F#            D#m
saiki pancen wis bedo rasane 
  B
podo mencar-mencar 
       C#
golek urip dewe-dewe..

B         F#
 rungokno laguku 
      D#m                 C#
mugo iso mampu ngobati rindu 
B        F#
 iki lho koncomu 
	   D#m               C#
sing biyen sering di hukum guru.. 

    F#            D#m
ayo to kabeh koncone di kelumpukno 
  B                      C#
reunian bareng ben eling jaman semono 
    F#          D#m
ojo to deso pikiranmu saiki 
    B                    C#
yen alasan sibuk mergo saiki wis rabi

B         F#
 lalekno statusmu 
	     D#m                    C#
sing penting saiki ndang di atur waktu.. 
B        F#
 suwe ra ketemu 
         D#m                    C#
sopo ngerti sesuk wis kebacot turu 
        B  Bm
sak lawase..

Reff:
   F#
 sepurane wae 
         D#m
 yen aku pancene lali 
        B
 karo kowe..
                  C#
 konco sing biyen sak sekolahku
      F#
 wong salahmu dewe 
            D#m
 ngilang ra ono kabare 
            B
 ngerti-ngerti.. 
        C# 
 kowe saiki wis rabi 

   B            C#         F#   D#m
 tapi dongoku mugo sehat selalu.. 
   B            C#          F#   C#
 tapi dongoku mugo sukses selalu.. 

Musik : F# D#m B C#
        F# D#m B C#..

B         F#
 rungokno laguku 
      D#m                 C#
mugo iso mampu ngobati rindu..
B        F#
 suwe ra ketemu 
         D#m                    C#
sopo ngerti sesuk wis kebacot turu 
        B  Bm C#..
sak lawase..

Reff:
   F#
 sepurane wae 
         D#m
 yen aku pancene lali 
        B
 karo kowe..
                  C#
 konco sing biyen sak sekolahku
      F#
 wong salahmu dewe 
            D#m
 ngilang ra ono kabare 
            B
 ngerti-ngerti.. 
        C# 
 kowe saiki wis rabi 

   B            C#         F#   D#m
 tapi dongoku mugo sehat selalu.. 
   B            C#           F#  D#m
 tapi dongoku mugo sukses selalu.. 
   B            C#
 tapi dongoku mugo.. 
         B    C#     F# C#
 sehat selalu wo oo uwo..

Outro :
    F#          D#m
rasane kangen suwe ra ketemu 
  B
karo konco lawas 
           C#         F#..
sing biyen sak sekolahku.. 

Chord Krist Segara - Reunian


Lihat semua :
  • Chord Krist Segara
  •