Kunci Gitar Krist Segara - IBU

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : C F Dm G
        Em Am Dm G..

  C
Wayah langit pendak wengi
   G
katon lesuh lan keringet 
     F                G
sing menetes.. ngeterake.. muleh..

  C
Roso trenyuh esemanmu
   G
tansah selalu menghiburku 
  F                 G
karo kondo.. sabaro a..nakku..

*)
F        G
 Sepuro anakmu yen 
       Em          Am
selalu salah ing laku.. 
          F
mergo suargoku..
          G
ono ing telapak kakimu.. 

Reff :
            C
 Soko lagu iki.. 
           -G/B   Am
 pengen tak sampekno..
             F
 yen anakmu iki 
 		 G
 tansah kroso rindu..

             C
 Sworo roso iki..
          -G/B       Am
 selalu pengen terus ketemu
               F  
 senajan mung ono mimpi 
               G
 cukup ngobati kangenku..
      C   G
 oh.. ibu..

  C
Wayah langit pendak wengi
   G
katon lesuh lan keringet 
     F                G
sing menetes.. ngeterake.. muleh..

  C
Roso trenyuh esemanmu
   G
tansah selalu menghiburku 
  F                 G
karo kondo.. sabaro a..nakku..

*)
F        G
 Sepuro anakmu yen 
       Em          Am
selalu salah ing laku.. 
          F
mergo suargoku..
          G
ono ing telapak kakimu.. 

Musik : C Am F G  
        C Am F G..

F
 Kasih sayangmu 
G
 roso tresnomu
Em         Am
 ra bakal iso terganti  
F     G
oh.. Ibu..

Reff :
            C
 Soko lagu iki.. 
                  Am
 pengen tak sampekno..
             F
 yen anakmu iki 
 		 G
 tansah kroso rindu..

             C
 Sworo roso iki..
                     Am
 selalu pengen terus ketemu
               F  
 senajan mung ono mimpi 
                  G
 cukup ngobati kangenku..

            C
 Soko lagu iki.. 
            Am
 pengen tak sampekno..
         F
 yen anakmu iki 
 		 G
 tansah kroso rindu..

             C
 Sworo roso iki..
                 Am
 selalu pengen terus ketemu
               F  
 senajan mung ono mimpi 
                  G
 cukup ngobati kangenku..
       C  Am F G      C
 oh.. ibu..     oh.. Ibu..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D# G# Fm A#
        Gm Cm Fm A#..

  D#
Wayah langit pendak wengi
   A#
katon lesuh lan keringet 
     G#               A#
sing menetes.. ngeterake.. muleh..

  D#
Roso trenyuh esemanmu
   A#
tansah selalu menghiburku 
  G#                A#
karo kondo.. sabaro a..nakku..

*)
G#       A#
 Sepuro anakmu yen 
       Gm          Cm
selalu salah ing laku.. 
          G#
mergo suargoku..
          A#
ono ing telapak kakimu.. 

Reff :
            D#
 Soko lagu iki.. 
           -A#/D  Cm
 pengen tak sampekno..
             G#
 yen anakmu iki 
 		 A#
 tansah kroso rindu..

             D#
 Sworo roso iki..
          -A#/D      Cm
 selalu pengen terus ketemu
               G# 
 senajan mung ono mimpi 
               A#
 cukup ngobati kangenku..
      D#  A#
 oh.. ibu..

  D#
Wayah langit pendak wengi
   A#
katon lesuh lan keringet 
     G#               A#
sing menetes.. ngeterake.. muleh..

  D#
Roso trenyuh esemanmu
   A#
tansah selalu menghiburku 
  G#                A#
karo kondo.. sabaro a..nakku..

*)
G#       A#
 Sepuro anakmu yen 
       Gm          Cm
selalu salah ing laku.. 
          G#
mergo suargoku..
          A#
ono ing telapak kakimu.. 

Musik : D# Cm G# A# 
        D# Cm G# A#..

G#
 Kasih sayangmu 
A#
 roso tresnomu
Gm         Cm
 ra bakal iso terganti  
G#    A#
oh.. Ibu..

Reff :
            D#
 Soko lagu iki.. 
                  Cm
 pengen tak sampekno..
             G#
 yen anakmu iki 
 		 A#
 tansah kroso rindu..

             D#
 Sworo roso iki..
                     Cm
 selalu pengen terus ketemu
               G# 
 senajan mung ono mimpi 
                  A#
 cukup ngobati kangenku..

            D#
 Soko lagu iki.. 
            Cm
 pengen tak sampekno..
         G#
 yen anakmu iki 
 		 A#
 tansah kroso rindu..

             D#
 Sworo roso iki..
                 Cm
 selalu pengen terus ketemu
               G# 
 senajan mung ono mimpi 
                  A#
 cukup ngobati kangenku..
       D# Cm G# A#      D#
 oh.. ibu..       oh.. Ibu..

Outro : D#

Chord Krist Segara - IBU


Lihat semua :
  • Chord Krist Segara
  •