Kunci Gitar Krist Segara - Bakal Bali Mulih

Transpose:
Intro : C G Am Em  
        F C Dm G..

C          G
 krungu sworomu 
    Am            Em
senajan soko muni telponku 
  F              C
cukup mampu ngobati rindu 
   Dm                G
percoyo tresnoku kanggo sliramu..
 
C       G
 ojo to curiga
Am         Em
 ora perlu cemburu 
 F                  C
aku pancen yo mung cah kerjo 
   Dm             G  
golek rejeki nyukupi lakonku.. 

C        G
 najan rogomu 
       Am              Em
ra selalu iso ono ing sandingku 
   F               C 
percoyo tresno iki kanggomu 
  Dm             G
jero atiku mung ono sliramu..

F                   Em
 foto sing ono ning HPku
F                     C
 tak sawang nggo ngobati rindu 
F             Em
 dongoku mugo iso selalu
   F             G
bareng awakmu sampai akhirku..

Reff : 
    C           G
 warai aku sing selalu 
       Am              Em
 ngerteni iso nggawemu bahagia 
       F            C
 tresnoku iki, rinduku iki
         Dm                G
 mung sliramu manggon ning atiku
 
     C              G
 ra usah terus mbok takonke
     Am               Em
 opo bondo sing mesti tak duwe
       F              C
 sugeh ing ati, soro neng laku
       Dm            G  
 tergantung opo sing di tuju

      C        G
 mugo ku iso bahagiake
       Am            Em
 lakon uripku bareng awakmu 
        F             C
 sampai akhire sampai waktune 
    Dm        G       C 
 awake dewe bali.. mulih..
 
Musik : C Em F G  
        C Em F G..

F                   Em
 foto sing ono ning HPku
F                     C
 tak sawang nggo ngobati rindu 
F             Em
 dongoku mugo iso selalu
   F             G             A
bareng awakmu sampai akhirku.. woo..

Reff : [Overtune]
    D           A
 warai aku sing selalu 
       Bm              F#m
 ngerteni iso nggawemu bahagia 
       G            D
 tresnoku iki, rinduku iki
         Em                A
 mung sliramu manggon ning atiku
 
     D              A
 ra usah terus mbok takonke
     Bm               F#m
 opo bondo sing mesti tak duwe
       G              D
 sugeh ing ati, soro neng laku
       Em            A  
 tergantung opo sing di tuju

      D        A
 mugo ku iso bahagiake
       Bm            F#m
 lakon uripku bareng awakmu 
        G             D
 sampai akhire sampai waktune 
    Em        A       D  F#m G  
 awake dewe bali.. mulih..
   A           D F#m G  
 bakal bali mulih..
   A           D..
 bakal bali mulih..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A E F#m C#m 
        D A Bm E..

A          E
 krungu sworomu 
    F#m           C#m
senajan soko muni telponku 
  D              A
cukup mampu ngobati rindu 
   Bm                E
percoyo tresnoku kanggo sliramu..
 
A       E
 ojo to curiga
F#m        C#m
 ora perlu cemburu 
 D                  A
aku pancen yo mung cah kerjo 
   Bm             E 
golek rejeki nyukupi lakonku.. 

A        E
 najan rogomu 
       F#m             C#m
ra selalu iso ono ing sandingku 
   D               A 
percoyo tresno iki kanggomu 
  Bm             E
jero atiku mung ono sliramu..

D                   C#m
 foto sing ono ning HPku
D                     A
 tak sawang nggo ngobati rindu 
D             C#m
 dongoku mugo iso selalu
   D             E
bareng awakmu sampai akhirku..

Reff : 
    A           E
 warai aku sing selalu 
       F#m             C#m
 ngerteni iso nggawemu bahagia 
       D            A
 tresnoku iki, rinduku iki
         Bm                E
 mung sliramu manggon ning atiku
 
     A              E
 ra usah terus mbok takonke
     F#m              C#m
 opo bondo sing mesti tak duwe
       D              A
 sugeh ing ati, soro neng laku
       Bm            E 
 tergantung opo sing di tuju

      A        E
 mugo ku iso bahagiake
       F#m           C#m
 lakon uripku bareng awakmu 
        D             A
 sampai akhire sampai waktune 
    Bm        E      (A)
 awake dewe bali.. mulih..
 
Musik : A C#m D E 
        A C#m D E..

D                   C#m
 foto sing ono ning HPku
D                     A
 tak sawang nggo ngobati rindu 
D             C#m
 dongoku mugo iso selalu
   D             E             F#
bareng awakmu sampai akhirku.. woo..

Reff : [Overtune]
    B           F#
 warai aku sing selalu 
       G#m             D#m
 ngerteni iso nggawemu bahagia 
       E            B
 tresnoku iki, rinduku iki
         C#m               F#
 mung sliramu manggon ning atiku
 
     B              F#
 ra usah terus mbok takonke
     G#m              D#m
 opo bondo sing mesti tak duwe
       E              B
 sugeh ing ati, soro neng laku
       C#m           F# 
 tergantung opo sing di tuju

      B        F#
 mugo ku iso bahagiake
       G#m           D#m
 lakon uripku bareng awakmu 
        E             B
 sampai akhire sampai waktune 
    C#m       F#      B D#m E 
 awake dewe bali.. mulih..
   F#          B D#m E 
 bakal bali mulih..
   F#          B..
 bakal bali mulih..
Facebook
Twitter

Chord Krist Segara - Bakal Bali Mulih


Lihat semua :
  • Chord Krist Segara
  •