Kunci Gitar Krist Segara - BLORA

Transpose:
Intro : Am..F..E..Am..
        Dm..Am..F E Am E

Am                F
ono cerito naliko jaman cilikku 
     E                     Am
ning deso kene aku ngantungke mimpiku 
  Dm                       Am
soyo gedhe akeh sing malih rasane
        F         E          Am  E
aku kangen desoku sing cilik kae..

Am                   F 
adem rasane yen isuk nrenyuhke ati
   E                    Am 
pendak udan teko gawe embet dalan iki 
   Dm
sworo pitek sworo jangkrik 
         Am
koyo nyambut uripku 
        F          E          Am
mugo blora soyo mulyo sak teruse.. 

Reff:
 G                         Am
  ning blora kene aku duwe cerito 
 G                         Am
  naliko biyen aku ngarasakke tresno 
 G
  tresno karo sing saiki 
        Am
 dadi bojone wong liyo
         F               E          Am E
 yen di eling kok nggawe ngguyu rasane..

Musik : Am..F..E..Am..
        Dm..Am..F E Am..

B                       E
mugi lagu iki ngelingno karo uripku 
         F         E           Am
yen asal ku soko deso kutho blora.. 

Reff:
 G                         Am
  ning blora kene aku duwe cerito 
 G                         Am
  naliko biyen aku ngarasakke tresno 
 G
  tresno karo sing saiki 
        Am
 dadi bojone wong liyo
         F               E          Am
 yen di eling kok nggawe ngguyu rasane..
         F               E          Am
 yen di eling kok nggawe ngguyu rasane..
         F               E          Am
 yen di eling kok nggawe ngguyu rasane..

Outro : Am..F E 
        Am..F E 
        Am..

Chord Krist Segara - BLORA


Lihat semua :
  • Chord Krist Segara
  •