Kunci Gitar Krist Segara - Suoro Adzan

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C Am F G  
        C Am F Fm-G  

    C          G            Am
naliko suoro adzan berkumandang
       Em             F
aku pancet nggonku kerjo
        C
kadang aku lali..
  Dm                  G
kadang mung tak rungokno..

       C           G        Am
yen di pikir–pikir opo to jane
           Em         F
sing tak goleki nang urip iki
   C           Dm         G
sampe lali.. karo kwajibanku..

*)
Am       Em
 blandar donyo..
F          C
 mosok kui lakonku..
F            G               C     Am
 tapi kok durung sugih-sugih rasane..
   Dm       G         C   G
pancen aku iki ora bejaji..

Reff :
    Em  
 bondo sing tak suwun..
   Am
 sugih sing tak pingin..
  F                 G       C
 lali yen aku ra nyuwun ampunanMu..
   Em
 jabatan sing duwur..
      Am
 njur urip sing makmur..
      F                 G
 tak nggo opo yen Gusti Allah 
        C 
 ora ngapuro..

#)
   Dm            Am  
 kudu pinter-pinter bersyukur
  Dm                  Am  
 opo to sing pancen dadi lakonku
 F           G            Am  G
 mugo-mugo sedoyo di ngapuro..

Musik : C G Am Em  
        F C Dm G..

   C          G             Am  
dongoku mugo opo sing tak lakoni
     Em           F 
kersane marang Gusti Allah
     C        Dm         G
sing restui terus di sepuro..

Reff :
    Em  
 bondo sing tak suwun..
   Am
 sugih sing tak pingin..
  F                 G       C
 lali yen aku ra nyuwun ampunanMu..
   Em
 jabatan sing duwur..
      Am
 njur urip sing makmur..
      F                 G
 tak nggo opo yen Gusti Allah 
        C 
 ora ngapuro..

#)
   Dm            Am  
 kudu pinter-pinter bersyukur
  Dm                  Am  
 opo to sing pancen dadi lakonku
 F           G            Am  G
 mugo-mugo sedoyo di ngapuro..

    C          G            Am  
naliko suoro adzan berkumandang
       Em             F
aku pancet nggonku kerjo
        C
kadang aku lali..
  Dm                  G
kadang mung tak rungokno..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F Dm Bb C 
        F Dm Bb Bbm-C 

    F          C            Dm 
naliko suoro adzan berkumandang
       Am             Bb
aku pancet nggonku kerjo
        F
kadang aku lali..
  Gm                  C
kadang mung tak rungokno..

       F           C        Dm 
yen di pikir–pikir opo to jane
           Am         Bb
sing tak goleki nang urip iki
   F           Gm         C
sampe lali.. karo kwajibanku..

*)
Dm       Am
 blandar donyo..
Bb         F
 mosok kui lakonku..
Bb           C               F      Dm
 tapi kok durung sugih-sugih rasane
   Gm       C         F   C
pancen aku iki ora bejaji..

Reff :
    Am 
 bondo sing tak suwun..
   Dm
 sugih sing tak pingin..
  Bb                C       F
 lali yen aku ra nyuwun ampunanMu..
   Am
 jabatan sing duwur..
      Dm
 njur urip sing makmur..
      Bb                C
 tak nggo opo yen Gusti Allah 
        F 
 ora ngapuro..

#)
   Gm            Dm 
 kudu pinter-pinter bersyukur
  Gm                  Dm  
 opo to sing pancen dadi lakonku
 Bb          C            Dm  C
 mugo-mugo sedoyo di ngapuro..

Musik : F C Dm Am 
        Bb F Gm C..

   F          C             Dm  
dongoku mugo opo sing tak lakoni
     Am           Bb 
kersane marang Gusti Allah
     F        Gm         C
sing restui terus di sepuro..

Reff :
    Am 
 bondo sing tak suwun..
   Dm
 sugih sing tak pingin..
  Bb                C       F
 lali yen aku ra nyuwun ampunanMu..
   Am
 jabatan sing duwur..
      Dm
 njur urip sing makmur..
      Bb                C
 tak nggo opo yen Gusti Allah 
        F 
 ora ngapuro..

#)
   Gm            Dm 
 kudu pinter-pinter bersyukur
  Gm                  Dm  
 opo to sing pancen dadi lakonku
 Bb          C            Dm  C
 mugo-mugo sedoyo di ngapuro..

    F          C            Dm 
naliko suoro adzan berkumandang
       Am             Bb
aku pancet nggonku kerjo
        F
kadang aku lali..
  Gm                  C
kadang mung tak rungokno..

Outro : F

Chord Krist Segara - Suoro Adzan


Lihat semua :
  • Chord Krist Segara
  •