Kunci Gitar Krist Segara - Ngresulo

Transpose:
Intro : G Em C D
        G Em C D..

G                 Em
Mending saiki yuk nyanyi 
        C                   D
mikir negoro rasane mangkel dewe..
G                   Em
tak rewangi nyambut gawe 
          C                   D 
njur nyatane negarane pancet ngene.. 

G           Em
 Syala lala lala..
        C               D
syala lala la lala lala lala..
G           Em
 syala lala lala..
        C               D
syala lala la lala lala lala..

G                     Em
Wong sing duwur-duwur kae 
         C                  D 
mboh opo to sakjane penggaweane..
G                    Em
yen mung ngurus golongane 
         C 		     D 
halah yo mesti akeh to tunggale.. 

Brigde : 
C                   Bm
 Iki lho rakyatmu podo ngresulo
C                   D
 mergo angel golek kerjo..
C                       Bm
 di rewangi nyabrang-nyabrang segoro 
C                D
 mugo iso nambah koyo.. 

Reff : 
     G
 Jarene nusantara indonesia 
 		    D
 lemahe ibarat nang suargo
           C
 suargone donyo..
 Cm                  G   D
  tapi kok yo pancet kere.. 

        G
 Iwak laut tambang emas tambang minyak 
                   D
 nyatane aku yo mangan tempe 
                C
 karo sambel nyatane..
 Cm                 G    D
  syukur ijeh iso ngguyu..

Musik : Em Bm C D
        Em Bm C D
                 ooo..

Brigde : 
C                   Bm
 Iki lho rakyatmu podo ngresulo
C                   D
 mergo angel golek kerjo..
C                       Bm
 di rewangi nyabrang-nyabrang segoro 
C                D      E
 mugo iso nambah koyo.. oo.. 

Reff : [Overtune]
     A
 Jarene nusantara indonesia 
 		    E
 lemahe ibarat nang suargo
           D
 suargone donyo..
 Dm                  A   E
  tapi kok yo pancet kere.. 

        A
 Iwak laut tambang emas tambang minyak 
                   E
 nyatane aku yo mangan tempe 
                D
 karo sambel nyatane..
 Dm                 A    E
  syukur ijeh iso ngguyu..

     A
 Jarene nusantara indonesia 
 		    E
 lemahe ibarat nang suargo
           D
 suargone donyo..
 Dm                  A   E
  tapi kok yo pancet kere.. 

        A
 Iwak laut tambang emas tambang minyak 
                   E
 nyatane aku yo mangan tempe 
               D
 karo sambel matane..
 Dm                 A    E
  syukur ijeh iso ngguyu..

Outro : A..

Chord Krist Segara - Ngresulo


Lihat semua :
  • Chord Krist Segara
  •