Kunci Gitar Intan Chacha - Konco Mesra

Transpose:
Capo ♪ fret 4

        C               G
yen tak sawang sorote.. mri..patmu
     Am                Em
jane ku ngerti ono ati sliramu
        F              Em
nanging anane mung sewates konco
  F                    G
podo ra wanine ngungkapke tresno

       C                     G
yen ku pandang gemerlap nang mri..patmu
      Am               Em
terpampang gambar waru ning atimu
       F                  Em
nganti kapan abot iki ora mok dukung
       F                    G           C
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Intro : C G Am Em
        F Em F G..

        C
sungguh sayang aku tak bisa
    G
langsung mengungkapkan
  Am                      Em
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
 F                   Em
ini semua karena hubungan pertemanan
    F                     G
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan..

Am              G                F
 adem panas awakku.. gara-gara kamu..
            C      G           Am
nyibakke atiku.. gati menyang aku..
                G                      F 
sampek kegowo turu.. ngimpi ngusap pipimu..
                 C       G          (C)
tansah nyoto keroso.. konco dadi tresno..

C              G                    Am
 nggereges awakku naliko mepet sliramu
                 Em                     F
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
               Em                F
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
             G
biyene konco suwe sak iki tak tresnani..

Reff :
         C               G
 yen tak sawang sorote.. mri..patmu
      Am                Em
 jane ku ngerti ono ati sliramu
         F              Em
 nanging anane mung sewates konco
   F                    G
 podo ra wanine ngungkapke tresno

        C                     G
 yen ku pandang gemerlap nang mri..patmu
       Am               Em
 terpampang gambar waru ning atimu
        F                  Em
 nganti kapan abot iki ora mok dukung
        F                    G           C
 mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Musik : C G Am Em
        F Em F G..
        C G Am Em
        F Em F G..

        C
sungguh sayang aku tak bisa
    G
langsung mengungkapkan
  Am                      Em
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
 F                   Em
ini semua karena hubungan pertemanan
    F                     G
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan..

Am              G                F
 adem panas awakku.. gara-gara kamu..
            C      G           Am
nyibakke atiku.. gati menyang aku..
                G                      F 
sampek kegowo turu.. ngimpi ngusap pipimu..
                 C       G          (C)
tansah nyoto keroso.. konco dadi tresno..

C              G                    Am
 nggereges awakku naliko mepet sliramu
                 Em                     F
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
               Em                F
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
             G
biyene konco suwe sak iki tak tresnani..

Reff :
         C               G
 yen tak sawang sorote.. mri..patmu
      Am                Em
 jane ku ngerti ono ati sliramu
         F              Em
 nanging anane mung sewates konco
   F                    G
 podo ra wanine ngungkapke tresno

        C                     G
 yen ku pandang gemerlap nang mri..patmu
       Am               Em
 terpampang gambar waru ning atimu
        F                  Em
 nganti kapan abot iki ora mok dukung
        F                    G           C
 mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

         C               G
 yen tak sawang sorote.. mri..patmu
      Am                Em
 jane ku ngerti ono ati sliramu
         F              Em
 nanging anane mung sewates konco
   F                    G
 podo ra wanine ngungkapke tresno

        C                     G
 yen ku pandang gemerlap nang mri..patmu
       Am               Em
 terpampang gambar waru ning atimu
        F                  Em
 nganti kapan abot iki ora mok dukung
        F                    G           C
 mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Outro : C G Am Em
        F Em F G..
        C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

        E               B
yen tak sawang sorote.. mri..patmu
     C#m               G#m
jane ku ngerti ono ati sliramu
        A              G#m
nanging anane mung sewates konco
  A                    B
podo ra wanine ngungkapke tresno

       E                     B
yen ku pandang gemerlap nang mri..patmu
      C#m              G#m
terpampang gambar waru ning atimu
       A                  G#m
nganti kapan abot iki ora mok dukung
       A                    B           E
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Intro : E B C#m G#m
        A G#m A B..

        E
sungguh sayang aku tak bisa
    B
langsung mengungkapkan
  C#m                     G#m
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
 A                   G#m
ini semua karena hubungan pertemanan
    A                     B
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan..

C#m             B                A
 adem panas awakku.. gara-gara kamu..
            E      B           C#m
nyibakke atiku.. gati menyang aku..
                B                      A 
sampek kegowo turu.. ngimpi ngusap pipimu..
                 E       B          (E)
tansah nyoto keroso.. konco dadi tresno..

E              B                    C#m
 nggereges awakku naliko mepet sliramu
                 G#m                    A
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
               G#m               A
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
             B
biyene konco suwe sak iki tak tresnani..

Reff :
         E               B
 yen tak sawang sorote.. mri..patmu
      C#m               G#m
 jane ku ngerti ono ati sliramu
         A              G#m
 nanging anane mung sewates konco
   A                    B
 podo ra wanine ngungkapke tresno

        E                     B
 yen ku pandang gemerlap nang mri..patmu
       C#m              G#m
 terpampang gambar waru ning atimu
        A                  G#m
 nganti kapan abot iki ora mok dukung
        A                    B           E
 mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Musik : E B C#m G#m
        A G#m A B..
        E B C#m G#m
        A G#m A B..

        E
sungguh sayang aku tak bisa
    B
langsung mengungkapkan
  C#m                     G#m
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
 A                   G#m
ini semua karena hubungan pertemanan
    A                     B
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan..

C#m             B                A
 adem panas awakku.. gara-gara kamu..
            E      B           C#m
nyibakke atiku.. gati menyang aku..
                B                      A 
sampek kegowo turu.. ngimpi ngusap pipimu..
                 E       B          (E)
tansah nyoto keroso.. konco dadi tresno..

E              B                    C#m
 nggereges awakku naliko mepet sliramu
                 G#m                    A
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
               G#m               A
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
             B
biyene konco suwe sak iki tak tresnani..

Reff :
         E               B
 yen tak sawang sorote.. mri..patmu
      C#m               G#m
 jane ku ngerti ono ati sliramu
         A              G#m
 nanging anane mung sewates konco
   A                    B
 podo ra wanine ngungkapke tresno

        E                     B
 yen ku pandang gemerlap nang mri..patmu
       C#m              G#m
 terpampang gambar waru ning atimu
        A                  G#m
 nganti kapan abot iki ora mok dukung
        A                    B           E
 mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

         E               B
 yen tak sawang sorote.. mri..patmu
      C#m               G#m
 jane ku ngerti ono ati sliramu
         A              G#m
 nanging anane mung sewates konco
   A                    B
 podo ra wanine ngungkapke tresno

        E                     B
 yen ku pandang gemerlap nang mri..patmu
       C#m              G#m
 terpampang gambar waru ning atimu
        A                  G#m
 nganti kapan abot iki ora mok dukung
        A                    B           E
 mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Outro : E B C#m G#m
        A G#m A B..
        E..
Facebook
Twitter

Chord Intan Chacha - Konco Mesra


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •