Chord Kunci Gitar Intan Chacha - Aku Sopomu

Transpose:

Chord Intan Chacha - Aku Sopomu

Capo fret 1

Am
sak tenane ning atiku
C                Dm
 roso sayang ro awakmu
  G                   C
nanging.. aku mung koncomu..

              Dm
tak tutup-tutupi
                G
roso ning jero ati
            C
mergo aku sadar
       Em            Am
liyane akeh sing ngantri
           Dm
yo wis rapopo
                     G
tak simpen ning jero dodo
               C
nek jodo ora ngeliyo..

Intro : Am Em F G C

Reff :
              F
 yo wis tak pikir
           G
 aku iki sopomu
                 C
 mung sewates konco
 Em         Am
 kowe ning aku
            Dm
 amung dadi konco curhatmu
     G              C
 menghibur dirimu saat sepi..

            F
 kepiye carane
              G
 aku iso ngungkapke
                 C
 tresnoku sing gede
       Em         Am
 malah karo konco dewe
          Dm
 kepiye maneh
                      G
 kowe nganggep aku konco
               C
 aku dudu sopo-sopo..

Musik : Am Em F C   
        Dm G C

              Dm
tak tutup-tutupi
                G
roso ning jero ati
            C
mergo aku sadar
       Em            Am
liyane akeh sing ngantri
           Dm
yo wis rapopo
                     G
tak simpen ning jero dodo
               C
nek jodo ora ngeliyo..

Reff :
              F
 yo wis tak pikir
           G
 aku iki sopomu
                 C
 mung sewates konco
 Em         Am
 kowe ning aku
            Dm
 amung dadi konco curhatmu
     G              C
 menghibur dirimu saat sepi..

            F
 kepiye carane
              G
 aku iso ngungkapke
                 C
 tresnoku sing gede
       Em         Am
 malah karo konco dewe
          Dm
 kepiye maneh
                      G
 kowe nganggep aku konco
               C
 aku dudu sopo-sopo..

              F
 yo wis tak pikir
           G
 aku iki sopomu
                 C
 mung sewates konco
 Em         Am
 kowe ning aku
            Dm
 amung dadi konco curhatmu
     G              C
 menghibur dirimu saat sepi..

            F
 kepiye carane
              G
 aku iso ngungkapke
                 C
 tresnoku sing gede
       Em         Am
 malah karo konco dewe
          Dm
 kepiye maneh
                      G
 kowe nganggep aku konco
               C
 aku dudu sopo-sopo..
Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status