Kunci Gitar Intan Chacha - Pilihanmu Liyo

Transpose:
Intro : Am Em F C Dm G..

    C                 G
sak tenane aku ra ngerti..
 Am            Em
opo.. seng mok karepne..
  F             C
tekamu neng uripku ..
  Dm         G
koyo.. amung semu..

C               G
saiki cobo rasakno..
  Am              Em
kepiye umpamane dadi aku..
  F            C
larane koyo ngene..
  Dm                 G
kuciwo sak jroning dodo..

Int. Am Em F G..

Reff :
   Am                   Em
 jane ngopo tekamu mung sedelo..
  F                  C
 ibarate koyo sakkedeping moto..
    Dm               Em
 ra ngrumangsani opo pancen tego..
 F                  G
 sengojo gawe ati gelo..

   Am                       Em
 dudu roso dudu tresno seng mok gowo..
   F                       C
 nanging cerito seng kebak sujono..
   Dm                     Em
 tiwas aku nggagas kadong aku tresno..
      F                   G
 ning nyatane pilihanmu liyo..
          (C)
 pilihanmu liyo..

Musik : C G Am Em
        F..G..D A G..G-A
        Bm A G..F..G...

C               G
saiki cobo rasakno..
  Am              Em
kepiye umpamane dadi aku..
  F            C
larane koyo ngene..
  Dm                 G
kuciwo sak jroning dodo..

Int. Am Em F G..

Reff :
   Am                   Em
 jane ngopo tekamu mung sedelo..
  F                  C
 ibarate koyo sakkedeping moto..
    Dm               Em
 ra ngrumangsani opo pancen tego..
 F                  G
 sengojo gawe ati gelo..

   Am                       Em
 dudu roso dudu tresno seng mok gowo..
   F                       C
 nanging cerito seng kebak sujono..
   Dm                     Em
 tiwas aku nggagas kadong aku tresno..
      F                   G
 ning nyatane pilihanmu liyo..
   Dm                     Em
 tiwas aku nggagas kadong aku tresno..
      F                   G
 ning nyatane pilihanmu liyo..
           C
 pilihanmu liyo..
Facebook
Twitter

Chord Intan Chacha - Pilihanmu Liyo


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •