Kunci Gitar Intan Chacha - Ben Ayu Akeh Ragate

Transpose:
Intro : Am..Am G
        G..F Am

        Am
         ben ayu okeh ragate..
        Am                G
         ben ayu okeh ragate..
        G
         ben ayu okeh ragate..
        F                 Am
         ben ayu okeh ragate..

         Am
mangan roti mas dicampur madu..
        Am              Dm
aku tresno mas karo dirimu..
        Dm
nongko enom jenenge tewel
       Dm
karo kowe aku ra rewel..
G       Am
 aku ra rewel..

      Am
yen kowe mas dadi bojoku..
         Am                 Dm
tak elus-elus saben mapan turu..
         Dm
mapan ngopi tak gawekne
          Dm
pingin nyusu tak siapke..
G               Am
 kurang penak piye..

Int. G..C Am
     G..Am..

Reff :
 F               C
  kowe rono rene.. aku elos wae..
 G          C
  aku ora nesu..
 F                  C   
  mung siji pesenku.. jogonen tresnamu..
 G             C
  kuwi kanggo aku..

 F               C
  kowe rono rene.. aku nyante wae..
 G             C
  aku nyante wae..
 F                 C
  jogonen tresnamu.. kuwi kanggo aku..
 G                    C
  jo nganti oleh sing baru..

Musik : Am
         ben ayu okeh ragate..
        Am                G
         ben ayu okeh ragate..
        G
         ben ayu okeh ragate..
        F                 Am
         ben ayu okeh ragate..
        Am..Am G
        G..G F Am

         Am
mangan roti mas dicampur madu..
        Am              Dm
aku tresno mas karo dirimu..
        Dm
nongko enom jenenge tewel
       Dm
karo kowe aku ra rewel..
G       Am
 aku ra rewel..

      Am
yen kowe mas dadi bojoku..
         Am                 Dm
tak elus-elus saben mapan turu..
         Dm
mapan ngopi tak gawekne
          Dm
pingin nyusu tak siapke..
G               Am
 kurang penak piye..

Int. G..C Am
     G..Am..

Reff :
 F               C
  kowe rono rene.. aku elos wae..
 G          C
  aku ora nesu..
 F                  C   
  mung siji pesenku.. jogonen tresnamu..
 G             C
  kuwi kanggo aku..

 F               C
  kowe rono rene.. aku nyante wae..
 G             C
  aku nyante wae..
 F                 C
  jogonen tresnamu.. kuwi kanggo aku..
 G                    C
  jo nganti oleh sing baru..

 F               C
  kowe rono rene.. aku elos wae..
 G          C
  aku ora nesu..
 F                  C   
  mung siji pesenku.. jogonen tresnamu..
 G             C
  kuwi kanggo aku..

 F               C
  kowe rono rene.. aku nyante wae..
 G             C
  aku nyante wae..
 F                 C
  jogonen tresnamu.. kuwi kanggo aku..
 G                    C
  jo nganti oleh sing baru..
 G                    C
  jo nganti oleh sing baru..
Facebook
Twitter

Chord Intan Chacha - Ben Ayu Akeh Ragate


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •