Kunci Gitar Pojok Kampung - Ora Gampang

Transpose:
Intro : C G Am G F C Dm G
        C G Am G F C Dm G
        C..

C      G      Am         G
Masa lalu.. biarlah berlalu….
   F          C     Dm           G
mergo wong tuamu.. ora paring restu..
C     G           Am       G
wes cukup.. tekan semene wae..
    F         C      Dm        G
ceritoku ro koe.. raiso diteruske….

F         G        C        Am
Tak ikhlaske.. koe karo liyane..
F               G
 pancen iki dalane….

Reff :
      C     G         Am         G
 Lalekno.. aku.. aku iseh iso mlaku….
      F                G       C
 aku iso nompo senajan atiku loro..
     F           G
 yen pancen takdire..
         C    G/B   Am
 tresno iki koyo ngene..
   F          G         C
 sepurane wes cukup semene….

Musik : F G C Am F G C
        F G C Am F G C..G..

F         G        C        Am
Tak ikhlaske.. koe karo liyane..
F               G
 pancen iki dalane..

Reff :
      C     G         Am         G
 Lalekno.. aku.. aku iseh iso mlaku..
      F                G       C
 aku iso nompo senajan atiku loro..
     F           G
 yen pancen takdire..
         C          Am
 tresno iki koyo ngene..
   F          G         C
 sepurane wes cukup semene….

      F     G         C          Am
 Lalekno.. aku.. aku iseh iso mlaku..
      F                G       C
 aku iso nompo senajan atiku loro..
                      (loro atine..)
     F           G
 yen pancen takdire..
         C          Am
 tresno iki koyo ngene..
   F          G         C
 sepurane wes cukup semene..

      F     G         C    G/B   Am
 Lalekno.. aku.. aku iseh iso mlaku..
      F                G       C
 aku iso nompo senajan atiku loro..
     F           G
 yen pancen takdire..
         C          Am
 tresno iki koyo ngene..
   F          G         C
 sepurane wes cukup semene..
   F          G         C
 sepurane wes cukup semene..
       F      G               C
 dik sepurane.. wes cukup semene….

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D A Bm A G D Em A
        D A Bm A G D Em A
        D..

D      A      Bm         A
Masa lalu.. biarlah berlalu….
   G          D     Em           A
mergo wong tuamu.. ora paring restu..
D     A           Bm       A
wes cukup.. tekan semene wae..
    G         D      Em        A
ceritoku ro koe.. raiso diteruske….

G         A        D        Bm
Tak ikhlaske.. koe karo liyane..
G               A
 pancen iki dalane….

Reff :
      D     A         Bm         A
 Lalekno.. aku.. aku iseh iso mlaku….
      G                A       D
 aku iso nompo senajan atiku loro..
     G           A
 yen pancen takdire..
         D    A/C#  Bm
 tresno iki koyo ngene..
   G          A         D
 sepurane wes cukup semene….

Musik : G A D Bm G A D
        G A D Bm G A D..A..

G         A        D        Bm
Tak ikhlaske.. koe karo liyane..
G               A
 pancen iki dalane..

Reff :
      D     A         Bm         A
 Lalekno.. aku.. aku iseh iso mlaku..
      G                A       D
 aku iso nompo senajan atiku loro..
     G           A
 yen pancen takdire..
         D          Bm
 tresno iki koyo ngene..
   G          A         D
 sepurane wes cukup semene….

      G     A         D          Bm
 Lalekno.. aku.. aku iseh iso mlaku..
      G                A       D
 aku iso nompo senajan atiku loro..
                      (loro atine..)
     G           A
 yen pancen takdire..
         D          Bm
 tresno iki koyo ngene..
   G          A         D
 sepurane wes cukup semene..

      G     A         D    A/C#  Bm
 Lalekno.. aku.. aku iseh iso mlaku..
      G                A       D
 aku iso nompo senajan atiku loro..
     G           A
 yen pancen takdire..
         D          Bm
 tresno iki koyo ngene..
   G          A         D
 sepurane wes cukup semene..
   G          A         D
 sepurane wes cukup semene..
       G       A              D
 dik sepurane.. wes cukup semene….
Facebook
Twitter

Chord Pojok Kampung - Ora Gampang


Lihat semua :
  • Chord Pojok Kampung
  •