Kunci Gitar Intan Chacha - Nglarani Mboten Kulino

Transpose:
         Dm
aku ra pengen..
G                   C  Em
 nyawang kowe sedih ati..
Am             Dm
 yen di gawe gelo..
G                 C
 sak isoku tak tambani..

                  Dm
yen ngomongne tresno..
G                  C   Em
 nggo dolanan gawe gelo..
Am                Dm
 kulo mung cah ndeso.
G                  C
 nglarani mboten kulino..

Reff :
            F                   G
 aku mung pengen gawe seneng atimu
              C      Em         Am
 gawe ayem atimu bahagia bersamamu..
             Dm                  G
 nyawang esemmu wes nyenengke atiku
                 C
 yen kowe dadi bojoku..

            F                  G
 sampek o tuwek tresnoku ora kurang
                C
 malah soyo tenanan
        Em              Am
 jo kuwatir kowe seng tenang..
                 Dm
 pinginku mung siji
                    G
 jogonen tresnomu kuwi
                   C
 enek aku seng ngenteni..

Musik : F G Em Am
        F G..

                  Dm
yen ngomongne tresno..
G                  C   Em
 nggo dolanan gawe gelo..
Am                Dm
 kulo mung cah ndeso.
G                  C
 nglarani mboten kulino..

Reff :
            F                   G
 aku mung pengen gawe seneng atimu
              C      Em         Am
 gawe ayem atimu bahagia bersamamu..
             Dm                  G
 nyawang esemmu wes nyenengke atiku
                 C
 yen kowe dadi bojoku..

            F                  G
 sampek o tuwek tresnoku ora kurang
                C
 malah soyo tenanan
        Em              Am
 jo kuwatir kowe seng tenang..
                 Dm
 pinginku mung siji
                    G
 jogonen tresnomu kuwi
                   C
 enek aku seng ngenteni..

            F                   G
 aku mung pengen gawe seneng atimu
              C      Em         Am
 gawe ayem atimu bahagia bersamamu..
             Dm                  G
 nyawang esemmu wes nyenengke atiku
                 C
 yen kowe dadi bojoku..

            F                  G
 sampek o tuwek tresnoku ora kurang
                C
 malah soyo tenanan
        Em              Am
 jo kuwatir kowe seng tenang..
                 Dm
 pinginku mung siji
                    G
 jogonen tresnomu kuwi
                   C
 enek aku seng ngenteni..
Facebook
Twitter

Chord Intan Chacha - Nglarani Mboten Kulino


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •