Kunci Gitar Jalur Bebas Channel - Kuciwo

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C Em Am
        F Fm C
        Dm G C G

C          Em    Am
sawangen kae.. ombak ning segoro
F            Fm       C
sing dadi saksi nalikane ngikat janji
Dm        G         C          Am
kowe lan aku urip bareng selawase
         Dm        G      C
nganti rogo iki ra ono nyawane..

Int. Dm G C G

C           Em     Am
aku ra nyongko.. kowe medhot tresno
    F         Fm           C
ngambyarne atiku nandang gelo lan kuciwo
Dm       G           C        Am
opo ra eling naliko jaman semono
         Dm            G         C
tak usap rambutmu ning pinggir segoro..

Reff :
   Am               Em
 lilo.. bakal tak lilakno
         F   Fm     C
 senajan ati keloro-loro
    Am                 Em
 ikhlas.. bakal tak ikhlasno
      F       Fm         C
 kowe gandeng karo priyo liyo..

       Dm             G
 pesen WA sing mbok tulis
           C         Am
 bakal tak eling selawase
         Dm          G        C
 cinta kita berakhir di bibir saja
         Dm       G        C    G
 cinta hanya bisa berteman saja..

Musik : C Em Am
        F Fm C
        Dm G C G

C          Em    Am
sawangen kae.. ombak ning segoro
F            Fm       C
sing dadi saksi nalikane ngikat janji
Dm        G         C          Am
kowe lan aku urip bareng selawase
         Dm        G      C
nganti rogo iki ra ono nyawane..

Int. Dm G C G

C           Em     Am
aku ra nyongko.. kowe medhot tresno
    F         Fm            C
ngambyarne atiku nandhang gelo lan kuciwo
Dm      G           C         Am
opo ra eling naliko jaman semono
         Dm            G         C
tak usap rambutmu ning pinggir segoro..

Reff :
   Am               Em
 lilo.. bakal tak lilakno
         F   Fm     C
 senajan ati keloro-loro
    Am                 Em
 ikhlas.. bakal tak ikhlasno
      F       Fm         C
 kowe gandeng karo priyo liyo..

       Dm             G
 pesen WA sing mbok tulis
           C         Am
 bakal tak eling selawase
         Dm          G        C
 cinta kita berakhir di bibir saja
         Dm       G        C    G C
 cinta hanya bisa berteman saja..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Untuk setelan kedua jika di bawah ini
kurang masuk turunkan 1/2 dari [D#]

Intro : E G#m C#m
        A Am E
        F#m B E B

E          G#m   C#m
sawangen kae.. ombak ning segoro
A            Am       E
sing dadi saksi nalikane ngikat janji
F#m       B         E          C#m
kowe lan aku urip bareng selawase
         F#m       B      E
nganti rogo iki ra ono nyawane..

Int. F#m B E B

E           G#m    C#m
aku ra nyongko.. kowe medhot tresno
    A         Am           E
ngambyarne atiku nandang gelo lan kuciwo
F#m      B           E        C#m
opo ra eling naliko jaman semono
         F#m           B         E
tak usap rambutmu ning pinggir segoro..

Reff :
   C#m              G#m
 lilo.. bakal tak lilakno
         A   Am     E
 senajan ati keloro-loro
    C#m                G#m
 ikhlas.. bakal tak ikhlasno
      A       Am         E
 kowe gandeng karo priyo liyo..

       F#m            B
 pesen WA sing mbok tulis
           E         C#m
 bakal tak eling selawase
         F#m         B        E
 cinta kita berakhir di bibir saja
         F#m      B        E    B
 cinta hanya bisa berteman saja..

Musik : E G#m C#m
        A Am E
        F#m B E B

E          G#m   C#m
sawangen kae.. ombak ning segoro
A            Am       E
sing dadi saksi nalikane ngikat janji
F#m       B         E          C#m
kowe lan aku urip bareng selawase
         F#m       B      E
nganti rogo iki ra ono nyawane..

Int. F#m B E B

E           G#m    C#m
aku ra nyongko.. kowe medhot tresno
    A         Am            E
ngambyarne atiku nandhang gelo lan kuciwo
F#m     B           E         C#m
opo ra eling naliko jaman semono
         F#m           B         E
tak usap rambutmu ning pinggir segoro..

Reff :
   C#m              G#m
 lilo.. bakal tak lilakno
         A   Am     E
 senajan ati keloro-loro
    C#m                G#m
 ikhlas.. bakal tak ikhlasno
      A       Am         E
 kowe gandeng karo priyo liyo..

       F#m            B
 pesen WA sing mbok tulis
           E         C#m
 bakal tak eling selawase
         F#m         B        E
 cinta kita berakhir di bibir saja
         F#m      B        E    B E
 cinta hanya bisa berteman saja..

Chord Jalur Bebas Channel - Kuciwo


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Jalur Bebas Channel
  •