Kunci Gitar SL Project - Udan Kelingan

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G Em Am Dm G C
        F G Em Am Dm G C

  C    G    Am    A
sepine a..tiku iki
 Dm      G        Em          Am
uwes.. suwi.. aku dewe neng kene
      Dm        G             C
ngenteni tekamu seng tak karepke..

  C      G         Am       A
biyen.. ono.. seng ntresnani
   Dm      G         Em    Am
saiki.. malah.. mblenjani ati
  Dm      G       C
salah opo awakku iki..

 F      G        Em   Am
udan grimis ora uwes-uwes
  Dm    G       C   C7
mara..i atiku nangis..

Reff :
       F        G       Em      Am
 udan-udan ngeneki.. marai kelingan
      Dm  G             C   C7
 yen ono ati seng wes dilarani..
       F        G       Em      Am
 udan-udan ngeneki.. marai kelingan
      Dm     G             C    C7
 yen ono tresno seng wes dilalekno..
       F        G       Em      Am
 udan-udan ngeneki.. marai kelingan
      Dm   G        C     C7
 yen aku saiki dewe nengkene..

Musik : Dm Em F G
        Em E Am Dm G

  C      G         Am       A
biyen.. ono.. seng ntresnani
   Dm      G         Em    Am
saiki.. malah.. mblenjani ati
  Dm      G       C
salah opo awakku iki..

 F      G        Em   Am
udan grimis ora uwes-uwes
  Dm    G       C   C7
mara..i atiku nangis..

Reff :
       F        G       Em      Am
 udan-udan ngeneki.. marai kelingan
      Dm  G             C   C7
 yen ono ati seng wes dilarani..
       F        G       Em      Am
 udan-udan ngeneki.. marai kelingan
      Dm     G             C    C7
 yen ono tresno seng wes dilalekno..
       F        G       Em      Am
 udan-udan ngeneki.. marai kelingan
      Dm   G        C     C7
 yen aku saiki dewe nengkene..

Outro : F G Em Am
        Dm G C

  F    G       C
salah opo aku iki..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A F#m Bm Em A D
        G A F#m Bm Em A D

  D    A    Bm    B
sepine a..tiku iki
 Em      A        F#m         Bm
uwes.. suwi.. aku dewe neng kene
      Em        A             D
ngenteni tekamu seng tak karepke..

  D      A         Bm       B
biyen.. ono.. seng ntresnani
   Em      A         F#m   Bm
saiki.. malah.. mblenjani ati
  Em      A       D
salah opo awakku iki..

 G      A        F#m  Bm
udan grimis ora uwes-uwes
  Em    A       D   D7
mara..i atiku nangis..

Reff :
       G        A       F#m     Bm
 udan-udan ngeneki.. marai kelingan 
      Em  A             D   D7     
 yen ono ati seng wes dilarani..
       G        A       F#m     Bm
 udan-udan ngeneki.. marai kelingan 
      Em     A             D    D7
 yen ono tresno seng wes dilalekno..
       G        A       F#m     Bm
 udan-udan ngeneki.. marai kelingan 
      Em   A        D     D7
 yen aku saiki dewe nengkene..

Musik : Em F#m G A
        F#m F# Bm Em A

  D      A         Bm       B
biyen.. ono.. seng ntresnani
   Em      A         F#m   Bm
saiki.. malah.. mblenjani ati
  Em      A       D
salah opo awakku iki..

 G      A        F#m  Bm
udan grimis ora uwes-uwes
  Em    A       D   D7
mara..i atiku nangis..

Reff :
       G        A       F#m     Bm
 udan-udan ngeneki.. marai kelingan 
      Em  A             D   D7     
 yen ono ati seng wes dilarani..
       G        A       F#m     Bm
 udan-udan ngeneki.. marai kelingan 
      Em     A             D    D7
 yen ono tresno seng wes dilalekno..
       G        A       F#m     Bm
 udan-udan ngeneki.. marai kelingan 
      Em   A        D     D7
 yen aku saiki dewe nengkene..

Outro : G A F#m Bm
        Em A D

  G    A       D
salah opo aku iki..

Chord SL Project - Udan Kelingan


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord SL Project
  •