Kunci Gitar Longfly - Mergo Restu

Transpose:
Capo fret 2

Am
mbiyen aku tau janji
   Dm
karo kowe,
ra bakal nggliwer
            G
mbribik ngkono-mbribik kene
ra urusan kahanan
      C
mobat-mabet koyo mbiyen
tetep gandengan kenceng
      (Am)
tekan kapan wae..

Am
tur nyatane ra podo
    Dm
ro kekarepan
pingin tekan rabi
      G
jebul balik kanan
pancen wong urip
kuwi akeh pacoban
C          Em
nek akeh saweran kuwi ndangdutan..

Am       Em
berhubungan dudu soal bertahan
F         C   Em
piye carane kuat ngadepi kahanan
Am        Em
tanpo aran nggawe akisahan bisu
   F    Dm
ibarat tekan seprene
    G
ambyar mergo.. restu..

Reff :
 F   G
ngapurani aku
    C    Am
mbiyen kowe tak larani
  Dm    G
mergo cangkem olo iki
  C    C7
nggawe kowe loro..

F   G
 nanging saktenane
   C     Am
kowe kuwi kudu ngerti
Dm   G
lilo ra lilo
   C   C7
awakku kudu lungo..

Int.FGCAmDmGC

Am
mbiyen aku tau janji
   Dm
karo kowe,
ra bakal nggliwer
            G
mbribik ngkono-mbribik kene
ra urusan kahanan
      C
mobat-mabet koyo mbiyen
tetep gandengan kenceng
      (Am)
tekan kapan wae..

Am
tur nyatane ra podo
    Dm
ro kekarepan
pingin tekan rabi
      G
jebul balik kanan
pancen wong urip
kuwi akeh pacoban
C          Em
nek akeh saweran kuwi ndangdutan..

Am       Em
berhubungan dudu soal bertahan
F         C   Em
piye carane kuat ngadepi kahanan
Am        Em
tanpo aran nggawe akisahan bisu
   F    Dm
ibarat tekan seprene
    G
ambyar mergo.. restu..

Reff :
 F   G
ngapurani aku
    C    Am
mbiyen kowe tak larani
  Dm    G
mergo cangkem olo iki
  C
nggawe kowe loro..

F   G
 nanging saktenane
   C     Am
kowe kuwi kudu ngerti
Dm   G
lilo ra lilo
   C
awakku kudu lungo..

 F   G
ngapurani aku
    C    Am
mbiyen kowe tak larani
  Dm    G
mergo cangkem olo iki
  C    C7
nggawe kowe loro..

F   G
 nanging saktenane
   C     Am
kowe kuwi kudu ngerti
Dm   G
lilo ra lilo
   C
awakku kudu lungo..
Dm   G
lilo ra lilo..
   C
awakku kudu lungo..

Chord Longfly - Mergo Restu


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Longfly
  •