Kunci Gitar NDX AKA - Goblok

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C G  C

Reff :
      C                G
 kok aku iso nganti goblok koyo ngene
       Am              Em
 nangismu karo aku bahagiane ro liyane
   F           C
 bola bali ati mbok larani
   G
 nanging kowe tetep tak tresnani..

      C              G
 roso sayangku tak setel ra kejeron
      Am                 Em
 ketimbang soyo ajur aku mundur alon-alon
     F              C
 wis tak loske kowe ro liyane
    G                          C
 pancen kabeh iki wis dadi dalane..

C               G
 rasane atiku loro
                      Am
yen kelingan janji-janji
                    Em
mbiyen ngomonge tresno
                    F
eh jebule mung ngapusi
                 C
pisan pindo tak ngapuro
                    G
ping telu karo wong liyo
ping papat malah lungo
                C
asssh atiku wis kulino..

C            G                     Am
 di larani bola bali ngopo tak baleni
            Em                     F
opo koyo ngene roso tresno tekan mati
             C             G
aku pingin lali kepiye carane
                          (C)
duh Gusti atiku ambyar rasane..

Reff :
      C                G
 kok aku iso nganti goblok koyo ngene
       Am              Em
 nangismu karo aku bahagiane ro liyane
   F           C
 bola bali ati mbok larani
   G
 nanging kowe tetep tak tresnani..

      C              G
 roso sayangku tak setel ra kejeron
      Am                 Em
 ketimbang soyo ajur aku mundur alon-alon
     F              C
 wis tak loske kowe ro liyane
    G                          C
 pancen kabeh iki wis dadi dalane..

C                G
wis hop stop aku ra kuat tenan
    Am                  Em
nglakoni tresno iki rasane dadi edan
   F                   C
saiki aku sadar kowe nangis ning pundakku
      G
tok jileh nggo bersandar
nek wis mari ninggal aku..

       C              G
tangis air matamu kubalas dengan cinta
     Am                   Em
tapi kasih sayangku kau balas dengan luka
F                      C
cidro ning ati iki ben tak tambani
  G
tulong kowe lungo wae
                    (C)
please don't back to me..!

[featuring]
       C             G
 tresnoku.. nglarani atimu
     Am            Em         F
 lungoku.. nggawe tangise sliramu
     C            G
 sepurane.. kabeh iki salahku..

     C          G
 opo ra..iso di baleni
     Am           Em
 cerito.. tresno koyo wingi
      F              C
 janjiku.. bakal tak tresnani
 G               C
 kowe.. tekane mati..

Reff :
      C                G
 kok aku iso nganti goblok koyo ngene
       Am              Em
 nangismu karo aku bahagiane ro liyane
   F           C
 bola bali ati mbok larani
   G
 nanging kowe tetep tak tresnani..

      C              G
 roso sayangku tak setel ra kejeron
      Am                 Em
 ketimbang soyo ajur aku mundur alon-alon
     F              C
 wis tak loske kowe ro liyane
    G                          C
 pancen kabeh iki wis dadi dalane..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A E F#m C#m
        D A E  A

Reff :
      A                E
 kok aku iso nganti goblok koyo ngene
       F#m             C#m
 nangismu karo aku bahagiane ro liyane
   D           A
 bola bali ati mbok larani
   E
 nanging kowe tetep tak tresnani..

      A              E
 roso sayangku tak setel ra kejeron
      F#m                C#m
 ketimbang soyo ajur aku mundur alon-alon
     D              A
 wis tak loske kowe ro liyane
    E                          A
 pancen kabeh iki wis dadi dalane..

A               E
 rasane atiku loro
                      F#m
yen kelingan janji-janji
                    C#m
mbiyen ngomonge tresno
                    D
eh jebule mung ngapusi
                 A
pisan pindo tak ngapuro
                    E
ping telu karo wong liyo
ping papat malah lungo
                A
asssh atiku wis kulino..

A            E                     F#m
 di larani bola bali ngopo tak baleni 
            C#m                    D
opo koyo ngene roso tresno tekan mati
             A             E
aku pingin lali kepiye carane
                           A
duh Gusti atiku ambyar rasane..

Reff :
      A                E
 kok aku iso nganti goblok koyo ngene
       F#m             C#m
 nangismu karo aku bahagiane ro liyane
   D           A
 bola bali ati mbok larani
   E
 nanging kowe tetep tak tresnani..

      A              E
 roso sayangku tak setel ra kejeron
      F#m                C#m
 ketimbang soyo ajur aku mundur alon-alon
     D              A
 wis tak loske kowe ro liyane
    E                          A
 pancen kabeh iki wis dadi dalane..

A                E
wis hop stop aku ra kuat tenan
    F#m                 C#m
nglakoni tresno iki rasane dadi edan
   D                   A
saiki aku sadar kowe nangis ning pundakku
      E
tok jileh nggo bersandar
nek wis mari ninggal aku..

       A              E
tangis air matamu kubalas dengan cinta
     F#m                  C#m
tapi kasih sayangku kau balas dengan luka
D                      A
cidro ning ati iki ben tak tambani
  E
tulong kowe lungo wae 
                     A 
please don't back to me..!

[featuring]
       A             E
 tresnoku.. nglarani atimu
     F#m           C#m        D
 lungoku.. nggawe tangise sliramu
     A            E
 sepurane.. kabeh iki salahku..

     A          E
 opo ra..iso di baleni
     F#m          C#m
 cerito.. tresno koyo wingi
      D              A
 janjiku.. bakal tak tresnani
 E               A
 kowe.. tekane mati..

Reff :
      A                E
 kok aku iso nganti goblok koyo ngene
       F#m             C#m
 nangismu karo aku bahagiane ro liyane
   D           A
 bola bali ati mbok larani
   E
 nanging kowe tetep tak tresnani..

      A              E
 roso sayangku tak setel ra kejeron
      F#m                C#m
 ketimbang soyo ajur aku mundur alon-alon
     D              A
 wis tak loske kowe ro liyane
    E                          A
 pancen kabeh iki wis dadi dalane..

Outro : A
Facebook
Twitter

Chord NDX AKA - Goblok


Lihat semua :
  • Chord NDX A.K.A
  •