Kunci Gitar NDX AKA - Kimcil Kepolen

Transpose:
Capo fret 2

Intro : Am..Em..F..C E….

Reff :
  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..

Am
 ku ngerti sifatmu bedo 
 karo awakku iki..
Em
 ono opo kok kowe 
 bedo karo aku iki..
F
 opo aku salah 
 nek aku tresno kowe..
C                  E         
 po pendak dino atimu 
 enenge gelisah

Am
 mending aku ro kowe 
 koreksi dewe-dewe..
Em
 ojo waton tumindak 
 nek kuwi ora becik..
F
 mergo saiki tresno 
 enenge gur bondo..
C                    E        
 menang rupo kalah rupo 
 aku ora popo..

Reff :
  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..

Am
 pisan pindo aku percoyo 
 ro omonganmu..
Em
 jebul saiki kowe wis 
 keconangan neng mburiku
F
 kowe selingkuh ro koncoku
 cerakku iki..
C                   E
 opo dumeh aku wong kere 
 langsung tok larani

Am
 jaremu nek ra FU 
 kowe ora i love you..
Em
 jaremu nek ra ninja 
 kowe ora cinta..
F
 nanging piye meneh 
 aku wong ra nduwe..
C                     E
 kalah bondo menang rupo 
 kuwi saklawase..

Reff :
  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..

Am
 yo nek kowe ra iso 
 trimo opo enenge..
Em
 gor isone ngoyak bondo 
 kuwi ciri khas e..
F
 pancen kowe konco 
 neng atimu wuto..
C                     E
 menang rupo moto bondo 
 kui pancen kowe..

Am
 aku wis ra betah 
 ngrasake sifatmu..
Em
 mending aku tak pisah 
 ninggalke sliramu..
F
 ojo rumongso biso 
 nek kowe ora iso..
C
 atiku wis ra kuat..
E
 rasane pengen njepat..

Reff :
  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..

  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..
-------------- ===ORIGINAL CHORD=== --------------
Intro : Bm..F#m..G..D F#…. Reff : Bm F#m pancene kowe pabu.. G nuruti ibumu.. D jare nek ra ninja.. F# ra oleh dicinta.. Bm F#m opo koyo ngene.. G susahe wong kere.. D ameh nyandeng tresno.. F# kalah karo bondo.. Bm ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki.. F#m ono opo kok kowe bedo karo aku iki.. G opo aku salah nek aku tresno kowe.. D F# po pendak dino atimu enenge gelisah Bm mending aku ro kowe koreksi dewe-dewe.. F#m ojo waton tumindak nek kuwi ora becik.. G mergo saiki tresno enenge gur bondo.. D F# menang rupo kalah rupo aku ora popo.. Reff : Bm F#m pancene kowe pabu.. G nuruti ibumu.. D jare nek ra ninja.. F# ra oleh dicinta.. Bm F#m opo koyo ngene.. G susahe wong kere.. D ameh nyandeng tresno.. F# kalah karo bondo.. Bm pisan pindo aku percoyo ro omonganmu.. F#m jebul saiki kowe wis keconangan neng mburiku G kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki.. D F# opo dumeh aku wong kere langsung tok larani Bm jaremu nek ra FU kowe ora i love you.. F#m jaremu nek ra ninja kowe ora cinta.. G nanging piye meneh aku wong ra nduwe.. D F# kalah bondo menang rupo kuwi saklawase.. Reff : Bm F#m pancene kowe pabu.. G nuruti ibumu.. D jare nek ra ninja.. F# ra oleh dicinta.. Bm F#m opo koyo ngene.. G susahe wong kere.. D ameh nyandeng tresno.. F# kalah karo bondo.. Bm yo nek kowe ra iso trimo opo enenge.. F#m gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khas e.. G pancen kowe konco neng atimu wuto.. D F# menang rupo moto bondo kui pancen kowe.. Bm aku wis ra betah ngrasake sifatmu.. F#m mending aku tak pisah ninggalke sliramu.. G ojo rumongso biso nek kowe ora iso.. D atiku wis ra kuat.. F# rasane pengen njepat.. Reff : Bm F#m pancene kowe pabu.. G nuruti ibumu.. D jare nek ra ninja.. F# ra oleh dicinta.. Bm F#m opo koyo ngene.. G susahe wong kere.. D ameh nyandeng tresno.. F# kalah karo bondo.. Bm F#m pancene kowe pabu.. G nuruti ibumu.. D jare nek ra ninja.. F# ra oleh dicinta.. Bm F#m opo koyo ngene.. G susahe wong kere.. D ameh nyandeng tresno.. F# kalah karo bondo..

Chord NDX AKA - Kimcil Kepolen


Lihat semua :
  • Chord NDX A.K.A
  •