Kunci Gitar NDX AKA - Angin Dalu (HipHop Dangdut Version)

Transpose:
Intro : (spoke)

Am
 dek, masio sainganku koncoku dewe
             G
sugih sugih, luwih ganteng seko aku
C
aku panggah ra mundur dek
D
modal nekat mencintaimu
Bm
 los sak kabehe
Em                          Am
pokoke aku tetep panggah mencintaimu
D                       G
wani ngeyel dek, wani nekat,
wani ajur demi kowe

              G
tresno neng jero dodo..
                 Bm
seng tak jaluk imbangono..
       C           D
masio aku ra sugeh bondo
            G
moh yen digawe loro..

Reff :
       C         D
 sak pedote nafasku
        Bm              Em
 mung kowe seng tak tunggu
         Am          D       G
 ora ono liyane seng neng atiku..
                         (a.o a.o ya..)
       C         D
 sak enteke nyawaku
     Bm           Em
 ora ngaleh tresnaku
 (wani ngeyel dek)
        Am          D          G
 ademe angin dalu dadi saksi bisu..

        G
nduweku mung roso tresno
dudu setumpuk bondo
      Bm
nekat mencintaimu
kui wis dadi prinsipku
     C
ngenei perhatian
     D
ngenei kasih sayang
        G
berjalannya waktu
mugo mugo koe dadi nyaman

        G
cintaku wis kadung mapan
penuh doa harapan
     Bm
berpaling dari hatimu itu tidak akan
       C                D
nek ra kowe ra wae, aku emoh liyane
      G
tetep konsisten mencintaimu selawase

Reff :
       C         D
 sak pedote nafasku
        Bm              Em
 mung kowe seng tak tunggu
         Am          D       G
 ora ono liyane seng neng atiku..
                         (a.o a.o ya..)
       C         D
 sak enteke nyawaku
     Bm           Em
 ora ngaleh tresnaku
 (wani ngeyel dek)
        Am          D          G
 ademe angin dalu dadi saksi bisu..

        G
aku panggah tetep ngeyel
masio cinta koe angel
    Bm
ra urusan sainganku mung konco cedakku
    C
aku ra bakal mundur
    D
ati wis kadung njegur
        G
wani ngeyel, wani perih
wani mumet, wani ajur

        G
sak pedote nafas iki
sak enteke nyowo iki
         Bm
tresnoku ra pindah ati
dirimu sing tak tenani
        C
janji bakalan tak jogo
          D
nganti nyowo iki lungo
         G
tresnoku ora mungkin
ora mungkin ngeliyo

Featured (Tiara Yantika)

          C            D
(sing tak suwun mung siji..)
     Bm       Em
(koe sing gemati..)
          Am
(jogonen ati iki..)
  D          G
(ojo nganti aku mbok larani..)

        C        D
(tulong jaganen aku..)
        Bm         Em
(tulong jogo tresnoku..)
         Am
(adem e angin ndalu..)
   D          G
(dadi saksi bisu..)

Reff :
       C         D
 sak pedote nafasku
        Bm              Em
 mung kowe seng tak tunggu
         Am          D       G
 ora ono liyane seng neng atiku..
                         (a.o a.o ya..)
       C         D
 sak enteke nyawaku
     Bm           Em
 ora ngaleh tresnaku
 (wani ngeyel dek)
        Am          D          G
 ademe angin dalu dadi saksi bisu.. (hek ah!)

       C         D
 sak pedote nafasku
        Bm              Em
 mung kowe seng tak tunggu
      Am             D       G
 ora ono liyane seng neng atiku..
                         (a.o a.o ya..)
       C         D
 sak enteke nyawaku
     Bm           Em
 ora ngaleh tresnaku
 (wani ngeyel dek)
        Am          D          G
 ademe angin dalu dadi saksi bisu..
        Am          D          G
 ademe angin dalu dadi saksi bisu..
Facebook
Twitter

Chord NDX AKA - Angin Dalu (HipHop Dangdut Version)


Lihat semua :
  • Chord NDX A.K.A
  •