Kunci Gitar NDX A.K.A - KURANG TURU Chord Dasar

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : C F C..
        C F G..

C          F        C
apes tenan nasibku iki
      C            F           G
nduwe konco sing hobine mblenjani
       C           F            C
yo kui mung podo karo sing tak alami
        C           F        G
yen dirasak-rasake laraning ati

   F        G        Am
sakjane aku rodo mecucu..
     F          G             C
kekancanan karo wong kurang turu..

Reff :
           F
 mbiyen sambat karo aku
          C
 minggate ning kontrakanku
        Dm           G           C
 curhat tentang masalah ning uripku..
           F
 nanging saiki wes lali
          C
 kepethuk tanpo ngrurui
       Dm       G         C
 di telpon di sms ra mbalesi..

Musik : C F C..
        C F G..
        C F C..
        C F G..

   C          F           C
yowes jarno wae ben sak geleme
          C          F         G
yen wes wayahe bakal tibo mburine
        C        F         C
Tapi tansoyo sue gur marai kere
         C           F        G
yen ra dijawil ro dijewer kupinge

   F        G        Am
sakjane aku rodo mecucu..
     F          G             C
kekancanan karo wong kurang turu..

Reff :
           F
 mbiyen sambat karo aku
          C
 minggate ning kontrakanku
        Dm           G           C
 curhat tentang masalah ning uripmu..
           F
 nanging saiki wes lali
          C
 kepethuk tanpo ngrurui
       Dm       G         C
 di telpon di sms ra mbalesi..

           F
 mbiyen sambat karo aku
          C
 minggate ning kontrakanku
        Dm           G           C
 curhat tentang masalah ning uripku..
           F
 nanging saiki wes lali
          C
 kepethuk tanpo ngrurui
       Dm       G         C
 di telpon di sms ra mbalesi..

           F
 mbiyen sambat karo aku
          C
 minggate ning kontrakanku
        Dm           G           C
 curhat tentang masalah ning uripku..
           F
 nanging saiki wes lali
          C
 kepethuk tanpo ngrurui
       Dm       G         C
 di telpon di sms ra mbalesi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E A E..
        E A B..

E          A        E
apes tenan nasibku iki
      E            A           B
nduwe konco sing hobine mblenjani
       E           A            E
yo kui mung podo karo sing tak alami
        E           A        B
yen dirasak-rasake laraning ati

   A        B        C#m
sakjane aku rodo mecucu..
     A          B             E
kekancanan karo wong kurang turu..

Reff :
           A
 mbiyen sambat karo aku
          E
 minggate ning kontrakanku
        F#m          B           E
 curhat tentang masalah ning uripku..
           A
 nanging saiki wes lali
          E
 kepethuk tanpo ngrurui
       F#m      B         E
 di telpon di sms ra mbalesi..

Musik : E A E..
        E A B..
        E A E..
        E A B..

   E          A           E
yowes jarno wae ben sak geleme
          E          A         B
yen wes wayahe bakal tibo mburine
        E        A         E
Tapi tansoyo sue gur marai kere
         E           A        B
yen ra dijawil ro dijewer kupinge

   A        B        C#m
sakjane aku rodo mecucu..
     A          B             E
kekancanan karo wong kurang turu..

Reff :
           A
 mbiyen sambat karo aku
          E
 minggate ning kontrakanku
        F#m          B           E
 curhat tentang masalah ning uripmu..
           A
 nanging saiki wes lali
          E
 kepethuk tanpo ngrurui
       F#m      B         E
 di telpon di sms ra mbalesi..

           A
 mbiyen sambat karo aku
          E
 minggate ning kontrakanku
        F#m          B           E
 curhat tentang masalah ning uripku..
           A
 nanging saiki wes lali
          E
 kepethuk tanpo ngrurui
       F#m      B         E
 di telpon di sms ra mbalesi..

           A
 mbiyen sambat karo aku
          E
 minggate ning kontrakanku
        F#m          B           E
 curhat tentang masalah ning uripku..
           A
 nanging saiki wes lali
          E
 kepethuk tanpo ngrurui
       F#m      B         E
 di telpon di sms ra mbalesi..
Facebook
Twitter

Chord NDX A.K.A - KURANG TURU


Lihat semua :
  • Chord NDX A.K.A
  •