Kunci Gitar Dewi Ayunda - Tak Mileh Dewe

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Am Dm Dm Am
        F G Am..
        Dm..Am..G Em Am..

  Am                 Dm
sineksen lintang ing langit
   Dm              Am
atimu mung ono tresnoku
     F         G         C
janjimu biyen ora ngliyo ati..
  Dm                      Am
nanging janji suci mung kari janji..
    Em             Am
sliramu gawe loro ati..

 Am              Dm
atiku isih ra percoyo
     Dm           Am
sliramu tego gawe loro
        F        G       C
mung mergo bondo sliramu cidro..
  Dm                    Am
nanging batin iki koyo udan grimis..
    Em            Am
sliramu tego gawe tangis..

Int. Dm..Am..Dm..E..
     Dm..Am..Em..C..

Reff :
 C            Am
 cubo sliramu ngerti..
        Dm     C       Em
 piye rasane.. yen dilarani..
 C           Am
 loro rasane loro..
           Dm  C      Em
 luwih songko.. di pulosoro..

   Dm
 dewe.. tak milih dewe..
         G     Em     Am
 timbang ati.. keloro loro..

Int. Dm..Am..Dm..E..
     Dm..Am..Em..C..

Reff :
 C            Am
 cubo sliramu ngerti..
        Dm     C       Em
 piye rasane.. yen dilarani..
 C           Am
 loro rasane loro..
           Dm  C      Em
 luwih songko.. di pulosoro..

   Dm
 dewe.. tak milih dewe..
         G     Em     Am
 timbang ati.. keloro loro..
   Dm
 dewe.. tak milih dewe..
         G     Em     Am
 timbang ati.. keloro loro..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Cm Fm Fm Cm
        G# A# Cm..
        Fm..Cm..A# Gm Cm..

  Cm                 Fm
sineksen lintang ing langit
   Fm              Cm
atimu mung ono tresnoku
     G#        A#        D#
janjimu biyen ora ngliyo ati..
  Fm                      Cm
nanging janji suci mung kari janji..
    Gm             Cm
sliramu gawe loro ati..

 Cm              Fm
atiku isih ra percoyo
     Fm           Cm
sliramu tego gawe loro
        G#       A#      D#
mung mergo bondo sliramu cidro..
  Fm                    Cm
nanging batin iki koyo udan grimis..
    Gm            Cm
sliramu tego gawe tangis..

Int. Fm..Cm..Fm..G..
     Fm..Cm..Gm..D#..

Reff :
 D#           Cm
 cubo sliramu ngerti..
        Fm     D#      Gm
 piye rasane.. yen dilarani..
 D#          Cm
 loro rasane loro..
           Fm   D#     Gm
 luwih songko.. di pulosoro..

   Fm
 dewe.. tak milih dewe..
         A#    Gm     Cm
 timbang ati.. keloro loro..

Int. Fm..Cm..Fm..G..
     Fm..Cm..Gm..D#..

Reff :
 D#           Cm
 cubo sliramu ngerti..
        Fm     D#      Gm
 piye rasane.. yen dilarani..
 D#          Cm
 loro rasane loro..
           Fm   D#     Gm
 luwih songko.. di pulosoro..

   Fm
 dewe.. tak milih dewe..
         A#    Gm     Cm
 timbang ati.. keloro loro..
   Fm
 dewe.. tak milih dewe..
         A#    Gm     Cm
 timbang ati.. keloro loro..
Facebook
Twitter

Chord Dewi Ayunda - Tak Mileh Dewe


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Dewi Ayunda
  •