Kunci Gitar Fitri Alfiana - Sotya

Transpose:
Capo di fret 7

Intro : C F G C

C               Em
 iki tulising kidungku
       F       G        C
kanggo siro hapsarining kalbu
C                 Em
 eseme kang manis madu
      F             G          C
dasar bagus parasmu kang tanpo layu..

Em           Am
kang mas.. sasotyaning ati
-G   F      G         C
 yo mung ndiko kang sawiji
Em            Am
langit.. bumi kang hanyekseni
      F            G       C
nalikane ngucap janji ono lathi..

Reff :
         C           F
 yo mung siji.. sesotyaku
     G                          C
 memanikku.. mung kang mas wong bagus
      C             F
 panyuwunku.. mugo kang mas
     G                       C   C-G/B
 ora lali.. marang janji setyamu..

 Am           Em
 nanging.. kabeh kuwi muspro
  F            G        C
 eling kalamun pupusing tresno
 Am               Em
 wes tak cobo nglalekke sliramu
         F             G        Am
 nanging tak lali lali tan biso lali..
         F             G        Am
 nanging tak lali lali tan biso lali..

Outro : Am

Artis : Fitri Alfiana
Judul : Sotya
Cipt. Dru Wendra Wedhatama
Lihat pula untuk yang versi cowok
Sotya - Arya Galih (Dru Wendra Wedatama)

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G C D G

G               Bm
 iki tulising kidungku
       C       D        G
kanggo siro hapsarining kalbu
G                 Bm 
 eseme kang manis madu
      C             D          G
dasar bagus parasmu kang tanpo layu..

Bm           Em 
kang mas.. sasotyaning ati
-D   C      D         G
 yo mung ndiko kang sawiji
Bm            Em
langit.. bumi kang hanyekseni
      C            D       G
nalikane ngucap janji ono lathi..

Reff :
         G           C
 yo mung siji.. sesotyaku
     D                          G
 memanikku.. mung kang mas wong bagus
      G             C
 panyuwunku.. mugo kang mas
     D                       G   G-D/F#
 ora lali.. marang janji setyamu..

 Em           Bm
 nanging.. kabeh kuwi muspro
  C            D        G
 eling kalamun pupusing tresno
 Em               Bm
 wes tak cobo nglalekke sliramu
         C             D        Em
 nanging tak lali lali tan biso lali..
         C             D        Em
 nanging tak lali lali tan biso lali..

Outro : Em

Chord Fitri Alfiana - Sotya


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Dru Wendra Wedhatama
  •