Kunci Gitar Arya Galih - Nomerku Ora Ganti

Transpose:
Intro : Am..Dm..G..C..
        Fm..C Am D..G..

  C               Em
loro.. atiku mbok gawe loro..
F        G
 lambeku mesem
          C
nanging loro seng tak pendem
Dm      G           C        Am
 ra ono seng ngerti aku loro ati
     Dm         G          C
loro ati.. seng angel ditambani..

Int. Dm G C Am D..G..

Reff:
      Am
 susahmu karo aku
       Dm
 senengmu karo wong liyo
           G
 njur perjuanganku..
              C  E
 mbok anggep opo..

       Am
 yen susah kowe teko
       Dm
 yen seneng kowe lungo
        G             C
 maturnuwun.. gawe atiku loro..

       F        G
 yen kowe loro ati..
         C           Am
 nganti eluhmu netes neng pipi
    Dm         G         C
 elingo.. nomerku ora ganti..

Musik : G#..D#..G#..D#..
        D#-Fm-Gm
        Fm..Gm..G#..G..

  C               Em
loro.. atiku mbok gawe loro..
F        G
 lambeku mesem
          C
nanging loro seng tak pendem
Dm      G           C        Am
 ra ono seng ngerti aku loro ati
     Dm         G          C   Fm G
loro ati.. seng angel ditambani..

Reff:
      Am
 susahmu karo aku
          Dm
 senengmu karo wong liyo
           G
 njur perjuanganku..
              C  E
 mbok anggep opo..

       Am
 yen susah kowe teko
       Dm
 yen seneng kowe lungo
        G                C
 maturnuwun.. gawe atiku loro..

       F        G
 yen kowe loro ati..
         C           Am
 nganti eluhmu netes neng pipi
    Dm         G         C
 elingo.. nomerku ora ganti..
   Dm        G
 elingo.. oooo..
    F        G        C
 elingo nomerku.. ora ganti..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em..Am..D..G..
        Cm..G Em A..D..

  G               Bm
loro.. atiku mbok gawe loro..
C        D
 lambeku mesem
          G
nanging loro seng tak pendem
Am      D           G        Em
 ra ono seng ngerti aku loro ati
     Am         D          G
loro ati.. seng angel ditambani..

Int. Am D G Em A..D..

Reff:
      Em
 susahmu karo aku
       Am
 senengmu karo wong liyo
           D
 njur perjuanganku..
              G  B
 mbok anggep opo..

       Em
 yen susah kowe teko
       Am
 yen seneng kowe lungo
        D             G
 maturnuwun.. gawe atiku loro..

       C        D
 yen kowe loro ati..
         G           Em
 nganti eluhmu netes neng pipi
    Am         D         G
 elingo.. nomerku ora ganti..

Musik : D#..A#..D#..A#..
        A#-Cm-Dm
        Cm..Dm..D#..D..

  G               Bm
loro.. atiku mbok gawe loro..
C        D
 lambeku mesem
          G
nanging loro seng tak pendem
Am      D           G        Em
 ra ono seng ngerti aku loro ati
     Am         D          G   Cm D
loro ati.. seng angel ditambani..

Reff:
      Em
 susahmu karo aku
          Am
 senengmu karo wong liyo
           D
 njur perjuanganku..
              G  B
 mbok anggep opo..

       Em
 yen susah kowe teko
       Am
 yen seneng kowe lungo
        D                G
 maturnuwun.. gawe atiku loro..

       C        D
 yen kowe loro ati..
         G           Em
 nganti eluhmu netes neng pipi
    Am         D         G
 elingo.. nomerku ora ganti..
   Am        D
 elingo.. oooo..
    C        D        G
 elingo nomerku.. ora ganti..

Chord Arya Galih - Nomerku Ora Ganti


Lihat semua :
  • Chord Arya Galih
  •