Kunci Gitar Xaluna ft. Aliya - Ora Iso Piye Piye

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : F..Fm..C G Am..
        Dm..F..G..C..C7..

C    F     
ku salah.. 
 G           C
ora manut.. ati..
  F       G
wedi merjuangke..
       Em        Am
dadi munafik sejati..
       Dm               G
dadi pecundang sing ngremuk..
     C     G
kabeh impi..

C       F
mung mergo.. 
        G         C
manut karo bapak ibu..
          F        G
ra mantep milih sliramu..
       Em       Am
tibane tresnamu mlayu..
           Dm     G       C     C7
wis nggawe ngejur mumur setyamu..

Reff :
        F                  G
 saiki aku.. kepekso nglakoni..
     Em                    Am
 hubungan.. tanpo nganggo ati..
          Dm                      G
 kudune awakmu.. sing neng sandingku..
            C  C7
 udu uwong iki..

           F                 G
 menowo wektu.. iso mlaku mundur..
      Em                  Am
 mantepi kowe.. mesti ra ajur..
               Dm           G
 nanging wes kebacut.. dongaku.. 
           C      C7
 mugo kowe makmur..

Musik : F..Fm..C G Am..
        Dm..F..G..G7..

C       F
mung mergo.. 
        G         C
manut karo bapak ibu..
          F        G
ra mantep milih sliramu..
       Em       Am
tibane tresnamu mlayu..
           Dm     G       C
wis nggawe ngejur mumur setyamu..

      F                   G
aku lilo.. mbok tinggal dewe..
       Em                Am
jembar ati tok guwang ngene..
        Dm
bacutno critomu ro dek'e..
G                C
 amung pasrah anane..

Reff :
        F                  G
 saiki aku.. kepekso nglakoni..
     Em                    Am
 hubungan.. tanpo nganggo ati..
          Dm                      G
 kudune awakmu.. sing neng sandingku..
            C  C7
 udu uwong iki..

           F                 G
 menowo wektu.. iso mlaku mundur..
      Em                  Am
 mantepi kowe.. mesti ra ajur..
               Dm           G
 nanging wes kebacut.. dongaku.. 
           C
 mugo kowe makmur..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G..Gm..D A Bm..
        Em..G..A..D..D7..

D    G     
ku salah.. 
 A           D
ora manut.. ati..
  G       A
wedi merjuangke..
       F#m       Bm
dadi munafik sejati..
       Em               A
dadi pecundang sing ngremuk..
     D     A
kabeh impi..

D       G
mung mergo.. 
        A         D
manut karo bapak ibu..
          G        A
ra mantep milih sliramu..
       F#m      Bm
tibane tresnamu mlayu..
           Em     A       D     D7
wis nggawe ngejur mumur setyamu..

Reff :
        G                  A
 saiki aku.. kepekso nglakoni..
     F#m                   Bm
 hubungan.. tanpo nganggo ati..
          Em                      A
 kudune awakmu.. sing neng sandingku..
            D  D7
 udu uwong iki..

           G                 A
 menowo wektu.. iso mlaku mundur..
      F#m                 Bm
 mantepi kowe.. mesti ra ajur..
               Em           A
 nanging wes kebacut.. dongaku.. 
           D      D7
 mugo kowe makmur..

Musik : G..Gm..D A Bm..
        Em..G..A..A7..

D       G
mung mergo.. 
        A         D
manut karo bapak ibu..
          G        A
ra mantep milih sliramu..
       F#m      Bm
tibane tresnamu mlayu..
           Em     A       D
wis nggawe ngejur mumur setyamu..

      G                   A
aku lilo.. mbok tinggal dewe..
       F#m               Bm
jembar ati tok guwang ngene..
        Em
bacutno critomu ro dek'e..
A                D
 amung pasrah anane..

Reff :
        G                  A
 saiki aku.. kepekso nglakoni..
     F#m                   Bm
 hubungan.. tanpo nganggo ati..
          Em                      A
 kudune awakmu.. sing neng sandingku..
            D   D7
 udu uwong iki..

           G                 A
 menowo wektu.. iso mlaku mundur..
      F#m                 Bm
 mantepi kowe.. mesti ra ajur..
               Em           A
 nanging wes kebacut.. dongaku.. 
           D
 mugo kowe makmur..
Facebook
Twitter

Chord Xaluna ft. Aliya - Ora Iso Piye Piye


Lihat semua :
  • Chord Aliya
  • Chord Xaluna
  •