Kunci Gitar Xaluna - Aku Pengen Mentas

Transpose:
Intro : C Am F Fm
        Am Dm G..

C                   Am
pirang tahun ngemis tresnamu
F                   G
aku ngerti mung ngguwang waktu
Em                Am A
pengen mandek ati ra iso
           F                G
mung mestekke esemmu tetep ono..

Int. F G

C               Am
uwis akrab ro roso ajur
F               G
luwih apik cen aku mundur
Em                Am     A
maju tatas aku ra mbok gagas
          Dm            G
nanging kowe ora tibo welas
           C
ora tibo welas..

Reff :
               C
 aku pengen mentas
 E                   Am
  seko gejeron nresnani kowe
 A               Dm
  tiwas babak bundas
 G               C
  tresno suciku ora mbok gape..

 Int. Dm..F..G..

              C
 aku pengen lali
 E                      Am
  nanging atiku kenceng nggondeli
 A           Dm
  iki ora gampang
 G                  C
  kelangan kowe kui cobaan..

Musik : F..C G Am .
        Dm..G..C G

C               Am
uwis akrab ro roso ajur
Dm              G
luwih apik cen aku mundur
Em                Am     A
maju tatas aku ra mbok gagas
          Dm            G
nanging kowe ora tibo welas
           C
ora tibo welas..

F                  C   Am
 loroku malah mbok geguyu
        Dm       G             C   C7
cen ra ono uwong sing isa gudo aku
F              C      Am
 lalekke kowe angel tenan
          Dm               G
ngempet perih yen lagi kelingan..

Reff : [overtune]
 -A            D
 aku pengen mentas
 F#                  Bm
  seko gejeron nresnani kowe
 B               Em
  tiwas babak bundas
 A                  D        A
  tresno suciku ora mbok gape..

              D
 aku pengen lali
 F#                     Bm
  nanging atiku kenceng nggondeli
 B           Em
  iki ora gampang
 A                  D      A
  kelangan kowe kui cobaan..

               D
 aku pengen mentas
 F#                  Bm
  seko gejeron nresnani kowe
 B               Em
  tiwas babak bundas
 A                  D
  tresno suciku ora mbok gape..

Outro :
              Em
 aku bakal janji
             A           D
 cepet tak pateni rosoku iki..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G Em C Cm
        Em Am D..

G                   Em
pirang tahun ngemis tresnamu
C                   D
aku ngerti mung ngguwang waktu
Bm                Em  E
pengen mandek ati ra iso
           C                D
mung mestekke esemmu tetep ono..

Int. C D

G               Em
uwis akrab ro roso ajur
C               D
luwih apik cen aku mundur
Bm                Em     E
maju tatas aku ra mbok gagas
          Am            D
nanging kowe ora tibo welas
           G
ora tibo welas..

Reff :
               G
 aku pengen mentas
 B                   Em
  seko gejeron nresnani kowe
 E               Am
  tiwas babak bundas
 D               G
  tresno suciku ora mbok gape..

 Int. Am..C..D..

              G
 aku pengen lali
 B                      Em
  nanging atiku kenceng nggondeli
 E           Am
  iki ora gampang
 D                  G
  kelangan kowe kui cobaan..

Musik : C..G D Em..
        Am..D..G D

G               Em
uwis akrab ro roso ajur
Am              D
luwih apik cen aku mundur
Bm                Em     E
maju tatas aku ra mbok gagas
          Am            D
nanging kowe ora tibo welas
           G
ora tibo welas..

C                  G   Em
 loroku malah mbok geguyu
        Am       D             G  -G7
cen ra ono uwong sing isa gudo aku
C              G      Em
 lalekke kowe angel tenan
          Am               D
ngempet perih yen lagi kelingan..

Reff : [overtune]
 -E            A
 aku pengen mentas
 C#                  F#m
  seko gejeron nresnani kowe
 F#              Bm
  tiwas babak bundas
 E                  A        E
  tresno suciku ora mbok gape..

              A
 aku pengen lali
 C#                     F#m
  nanging atiku kenceng nggondeli
 F#          Bm
  iki ora gampang
 E                  A      E
  kelangan kowe kui cobaan..

               A
 aku pengen mentas
 C#                  F#m
  seko gejeron nresnani kowe
 F#              Bm
  tiwas babak bundas
 E                  A
  tresno suciku ora mbok gape..

Outro :
              Bm
 aku bakal janji
             E           A
 cepet tak pateni rosoku iki..

Chord Xaluna - Aku Pengen Mentas


Lihat semua :
  • Chord Xaluna
  •