Kunci Gitar Xaluna Ft Ratihsde - Wagu

Transpose:
Intro : G..C..D..G..
        C..G..C..D..

G             C
buyar muser-muser
G                    D
utek nganti pindah wudel
G        C
mikirke awakku
       G             D
sing bagimu ra tau bener..

G                   C
duit duit duit duit meneh
G                 D
nggo tuku wedak pupur
G                  C
kudu piye piye iki piye
    G             D
uripku dadi soyo ajur..

C        D           G
 pas pacaran mesra tenan
(ko romeo juliet saiki kowe crewet)
C            D            G
 tiwas wes rabi antil-antilan
(sampluk antil sampluk antil,
 sampluk dek antil)

Reff :
   C            G
 wedokan saiki uwis podo pinter
        D                 G
 iso mbedakke astrea ro satria
   C            G
 wedokan saiki uwis podo pinter
        D                  G
 iso mbedakke legenda karo ninja..

  C                     G
 ora gelem berjuang opo meneh prihatin
        D                          G
 di jak mangan ning angkringan we isin
      C                 G
 pingine urip mewah padahal wegah obah
        D                     G   D
 di jak omah-omah di jamin bubrah..

G               C
mbok yo mesakke aku
    G            D
aku bojomu opo babumu
G                     C
kowe rewel njaluk ini itu
     G                        D
tak ulihke sisan ning wong tuamu..

C        D           G
 pas pacaran mesra tenan
(ko romeo juliet saiki kowe crewet)
C            D            G
 tiwas wes rabi antil-antilan
(sampluk antil sampluk antil,
 sampluk dek antil)

Reff :
   C            G
 wedokan saiki uwis podo pinter
        D                 G
 iso mbedakke astrea ro satria
   C            G
 wedokan saiki uwis podo pinter
        D                  G
 iso mbedakke legenda karo ninja..

  C                     G
 ora gelem berjuang opo meneh prihatin
        D                          G
 di jak mangan ning angkringan we isin
      C                 G
 pingine urip mewah padahal wegah obah
        D                     G
 di jak omah-omah di jamin bubrah..

Musik : C..G..C..D..

G                C
mbok yo ngergani aku
     G            D
aku iki dudu wong brewu
G                     C
iso mangan we seneng awakku
      G                      D
ora ketang mong lawuh omonganmu..

 G                       C
(sebel-sebel cen sebel tenan)
          G                    D
(kisahnya tak seindah masa pacaran)
 G                    C
(bahkan masalahe ra karuan)
        G                    D
(kini terus menepi saat ku tahan..)

C         D           G
 (pas pacaran mesra tenan)
C             D            G
 (tiwas wes rabi antil-antilan..)

Reff :
          C
 (mbok yo mikiro kangmas)
          G
 (ngliwet ki nganggo beras)
       D                        G
 (urip bareng kowe gur babak bundas)
         C
 (mangan ki nganggo sego)
      G
 (ora gur nguntal tresno)
         D                         G
 (ngerti ngene mbiyen milih wong liyo..)

        C
 (kabeh iki cobaan)
       G
 (dadi bojomu susah)
      D                      G
 (iki udu berkah nanging musibah)
        C
 (ngertimu gur kelonan)
         G
 (mbok pikir aku betah)
       D                       G   D
 (suwe-suwe kowe tak tampuk tampah..)

   C            G
 wedokan saiki uwis podo pinter
        D                 G
 iso mbedakke astrea ro satria
   C            G
 wedokan saiki uwis podo pinter
        D                  G
 iso mbedakke legenda karo ninja..

  C                     G
 ora gelem berjuang opo meneh prihatin
        D                          G
 di jak mangan ning angkringan we isin
      C                 G
 pingine urip mewah padahal wegah obah
        D                     G
 di jak omah-omah di jamin bubrah..
        D                     G    
 di jak omah-omah di jamin bubrah..
      C      D           G
 omah-omah.. di jamin bubrah..

Chord Xaluna Ft Ratihsde - Wagu


Lihat semua :
  • Chord Xaluna
  •