Kunci Gitar Safira Inema - Tresno Kepalang

Transpose:
Capo fret 1.

Intro : Dm G C Am
        Dm G C..
        F G C Am
        Dm G C..

        Dm   G          C    Am
ombak segoro.. tulung labuhno..
       Dm       G          C
roso kangenku.. nembus ing dodo..
       Dm      G            C
sepine wengi.. kang ngeridu ati..
Am          Dm
adoh marang kowe..
     G            C
wong kang tak tresnani..

Int. Dm G C..

Reff :
           F    G         Am
 wes tak cobo.. aku nglaleake..
           Dm       G       C
 nanging kangenku.. tansoyo gede..
           F       G       Am
 mergo tresno.. ra ono dalane..
       Dm      G          C
 aku kowe.. pancen dudu jodohe..

Musik : Dm G C Am
        Dm G C..
        F G C Am
        Dm G C..

        Dm   G          C    Am
ombak segoro.. tulung labuhno..
       Dm       G          C
roso kangenku.. nembus ing dodo..
       Dm      G            C
sepine wengi.. kang ngeridu ati..
Am          Dm
adoh marang kowe..
     G            C
wong kang tak tresnani..

Int. Dm G C..

Reff :
           F    G         Am
 wes tak cobo.. aku nglaleake..
           Dm       G       C
 nanging kangenku.. tansoyo gede..
           F       G       Am
 mergo tresno.. ra ono dalane..
       Dm      G          C
 aku kowe.. pancen dudu jodohe..

         F       G            Am
 wong tuaku.. mboten paring pangestu..
          Dm           G         C
 nanging atiku.. tetep kanggo sliramu..
         F       G         Am
 opo tresno.. ra kudu nduweni..
               Dm    G           C
 nanging jenengmu.. kepatri ning ati..

Outro : Dm G C Am
        Dm G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#m G# C# A#m
        D#m G# C#..
        F# G# C# A#m
        D#m G# C#..

        D#m  G#         C#   A#m
ombak segoro.. tulung labuhno..
       D#m      G#         C#
roso kangenku.. nembus ing dodo..
       D#m     G#           C#
sepine wengi.. kang ngeridu ati..
A#m         D#m
adoh marang kowe..
     G#           C#
wong kang tak tresnani..

Int. D#m G# C#..

Reff :
           F#   G#        A#m
 wes tak cobo.. aku nglaleake..
           D#m      G#      C#
 nanging kangenku.. tansoyo gede..
           F#      G#      A#m
 mergo tresno.. ra ono dalane..
       D#m     G#         C#
 aku kowe.. pancen dudu jodohe..

Musik : D#m G# C# A#m
        D#m G# C#..
        F# G# C# A#m
        D#m G# C#..

        D#m  G#         C#   A#m
ombak segoro.. tulung labuhno..
       D#m      G#         C#
roso kangenku.. nembus ing dodo..
       D#m     G#           C#
sepine wengi.. kang ngeridu ati..
A#m         D#m
adoh marang kowe..
     G#           C#
wong kang tak tresnani..

Int. D#m G# C#..

Reff :
           F#   G#        A#m
 wes tak cobo.. aku nglaleake..
           D#m      G#      C#
 nanging kangenku.. tansoyo gede..
           F#      G#      A#m
 mergo tresno.. ra ono dalane..
       D#m     G#         C#
 aku kowe.. pancen dudu jodohe..

         F#      G#           A#m
 wong tuaku.. mboten paring pangestu..
          D#m          G#        C#
 nanging atiku.. tetep kanggo sliramu..
         F#      G#        A#m
 opo tresno.. ra kudu nduweni..
               D#m   G#          C#
 nanging jenengmu.. kepatri ning ati..

Outro : D#m G# C# A#m
        D#m G# C#..

Chord Safira Inema - Tresno Kepalang


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •