Kunci Gitar Safira Inema - Ninggal Kowe

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : F Em Dm G..

        C
koyo ngene..
              Am
rasane mbok larani atiku
       Dm
soyo suwe..
                G
kowe malah ora iso ngerti aku..
   Em                 Am
po kudu.. tak jelasne ning awakmu..
    Dm                G
kudune kowe.. wes iso mbedakne
                   C    G
endi sing nglarani aku..

       C
kudu piye..
            Am
aku ngadepi kahanan iki
        Dm
mikir kowe..
                G
tansoyo marai gawe loro ati..
    Em
tak tutup..
            Am
roso tresno sing ning atiku..
     Dm               G
sakmene wae.. aku pengen lungo 
              C
mileh dalan liyane..

Reff :
       F     G
 sepurane.. aku.. 
   Em       Am
 pengen.. lungo..
           Dm  
 ninggalne kowe.. 
      G           C
 dewe koyo mbiyen kae..

       F       G
 aku lungo.. dudu.. 
    Em          Am
 mergo wes ra sayang..
         Dm        F
 nanging aku lungo..
           G        C
 mergo ben kowe iso berubah..

Musik : F  G  Em Am
        Dm  F  G  C  

       C
kudu piye..
            Am
aku ngadepi kahanan iki
        Dm
mikir kowe..
                G
tansoyo marai gawe loro ati..
    Em
tak tutup..
            Am
roso tresno sing ning atiku..
     Dm               G
sakmene wae.. aku pengen lungo 
              C    G
mileh dalan liyane..

Reff :
       F     G
 sepurane.. aku.. 
   Em       Am
 pengen.. lungo..
           Dm  
 ninggalne kowe.. 
      G           C
 dewe koyo mbiyen kae..

       F       G
 aku lungo.. dudu.. 
    Em          Am
 mergo wes ra sayang..
         Dm        F
 nanging aku lungo..
           G        C      G
 mergo ben kowe iso berubah..

       F     G
 sepurane.. aku.. 
   Em       Am
 pengen.. lungo..
           Dm  
 ninggalne kowe.. 
      G           C
 dewe koyo mbiyen kae..

       F       G
 aku lungo.. dudu.. 
    Em          Am
 mergo wes ra sayang..
         Dm        F
 nanging aku lungo..
           G        C
 mergo ben kowe iso berubah..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G# Gm Fm A#..

        D#
koyo ngene..
              Cm
rasane mbok larani atiku
       Fm
soyo suwe..
                A#
kowe malah ora iso ngerti aku..
   Gm                 Cm
po kudu.. tak jelasne ning awakmu..
    Fm                A#
kudune kowe.. wes iso mbedakne
                   D#   A#
endi sing nglarani aku..

       D#
kudu piye..
            Cm
aku ngadepi kahanan iki
        Fm
mikir kowe..
                A#
tansoyo marai gawe loro ati..
    Gm
tak tutup..
            Cm
roso tresno sing ning atiku..
     Fm               A#
sakmene wae.. aku pengen lungo 
              D#
mileh dalan liyane..

Reff :
       G#    A#
 sepurane.. aku.. 
   Gm       Cm
 pengen.. lungo..
           Fm 
 ninggalne kowe.. 
      A#          D#
 dewe koyo mbiyen kae..

       G#      A#
 aku lungo.. dudu.. 
    Gm          Cm
 mergo wes ra sayang..
         Fm        G#
 nanging aku lungo..
           A#       D#
 mergo ben kowe iso berubah..

Musik : G# A# Gm Cm
        Fm..G# A# D#..

       D#
kudu piye..
            Cm
aku ngadepi kahanan iki
        Fm
mikir kowe..
                A#
tansoyo marai gawe loro ati..
    Gm
tak tutup..
            Cm
roso tresno sing ning atiku..
     Fm               A#
sakmene wae.. aku pengen lungo 
              D#   A#
mileh dalan liyane..

Reff :
       G#    A#
 sepurane.. aku.. 
   Gm       Cm
 pengen.. lungo..
           Fm 
 ninggalne kowe.. 
      A#          D#
 dewe koyo mbiyen kae..

       G#      A#
 aku lungo.. dudu.. 
    Gm          Cm
 mergo wes ra sayang..
         Fm        G#
 nanging aku lungo..
           A#       D#     A#
 mergo ben kowe iso berubah..

       G#    A#
 sepurane.. aku.. 
   Gm       Cm
 pengen.. lungo..
           Fm 
 ninggalne kowe.. 
      A#          D#
 dewe koyo mbiyen kae..

       G#      A#
 aku lungo.. dudu.. 
    Gm          Cm
 mergo wes ra sayang..
         Fm        G#
 nanging aku lungo..
           A#       D#
 mergo ben kowe iso berubah..

Chord Safira Inema - Ninggal Kowe


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •