Kunci Gitar Safira Inema - Dolanan Ati

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C..Em..F G C..
        Dm..Am..F..G….

C                          Em
Witing tresno jalaran soko kulino..
        F          G            C
lunture tresno jalaran ono wong liyo..
C                       F
sing tak tresnani saiki wis bedo..
       G                 C
opo mergo wis ono wong liyo..

C                         Em
Opo kudu ngene yen tresno sliramu..
         F        G           C
kudu ngempet loro ning njero atiku..
C                          F
wis tak cobo sabar ngadepi tingkahmu..
      G                 C
opo doyo ngalangi kekarepanmu..

    F        G    C        Am
Aku mung.. biso.. ngelus dodo..
       Dm        G      C
pancen ati.. ora biso dipekso..

Reff :
      Am
 Sewu loro sing tak roso
     Em
 iki ora dadi opo
         F            G 
 sing penting sliramu biso
      C     E
 urip mulyo..

         Am
 Yo mung siji panyuwunku
        Em
 lereno dolanan ati
       F         G
 wis cukup aku wae sing
      C
 mbok larani..

Musik : C..Em..F G C..

C                         Em
Opo kudu ngene yen tresno sliramu..
         F        G          C
kudu ngempet loro ning njero atiku..
C                          F
wis tak cobo sabar ngadepi tingkahmu..
      G                 C
opo doyo ngalangi kekarepanmu..

    F        G    C        Am
Aku mung.. biso.. ngelus dodo..
       Dm        G      C
pancen ati.. ora biso dipekso..

Reff :
      Am
 Sewu loro sing tak roso
     Em
 iki ora dadi opo
         F            G 
 sing penting sliramu biso
      C     E
 urip mulyo..

         Am
 Yo mung siji panyuwunku
        Em
 lereno dolanan ati
       F         G
 wis cukup aku wae sing
      C
 mbok larani..

        Am
 Sewu loro sing tak roso
     Em
 iki ora dadi opo
         F            G 
 sing penting sliramu biso
      C
 urip mulyo..

 E         Am
 Yo mung siji panyuwunku
        Em
 lereno dolanan ati
       F         G
 wis cukup aku wae sing
      C
 mbok larani..
       F         G
 wis cukup aku wae sing
        C
 mbok larani..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D..F#m..G A D..
        Em..Bm..G..A….

D                          F#m
Witing tresno jalaran soko kulino..
        G          A            D
lunture tresno jalaran ono wong liyo..
D                       G
sing tak tresnani saiki wis bedo..
       A                 D
opo mergo wis ono wong liyo..

D                         F#m
Opo kudu ngene yen tresno sliramu..
         G        A           D
kudu ngempet loro ning njero atiku..
D                          G
wis tak cobo sabar ngadepi tingkahmu..
      A                 D
opo doyo ngalangi kekarepanmu..

    G        A    D        Bm
Aku mung.. biso.. ngelus dodo..
       Em        A      D
pancen ati.. ora biso dipekso..

Reff :
      Bm
 Sewu loro sing tak roso
     F#m
 iki ora dadi opo
         G            A 
 sing penting sliramu biso
      D     F#
 urip mulyo..

         Bm
 Yo mung siji panyuwunku
        F#m
 lereno dolanan ati
       G         A
 wis cukup aku wae sing
      D
 mbok larani..

Musik : D..F#m..G A D..

D                         F#m
Opo kudu ngene yen tresno sliramu..
         G        A          D
kudu ngempet loro ning njero atiku..
D                          G
wis tak cobo sabar ngadepi tingkahmu..
      A                 D
opo doyo ngalangi kekarepanmu..

    G        A    D        Bm
Aku mung.. biso.. ngelus dodo..
       Em        A      D
pancen ati.. ora biso dipekso..

Reff :
      Bm
 Sewu loro sing tak roso
     F#m
 iki ora dadi opo
         G            A 
 sing penting sliramu biso
      D     F#
 urip mulyo..

         Bm
 Yo mung siji panyuwunku
        F#m
 lereno dolanan ati
       G         A
 wis cukup aku wae sing
      D
 mbok larani..

        Bm
 Sewu loro sing tak roso
     F#m
 iki ora dadi opo
         G            A 
 sing penting sliramu biso
      D
 urip mulyo..

 F#        Bm
 Yo mung siji panyuwunku
        F#m
 lereno dolanan ati
       G         A
 wis cukup aku wae sing
      D
 mbok larani..
       G         A
 wis cukup aku wae sing
        D
 mbok larani..

Chord Safira Inema - Dolanan Ati


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •