Kunci Gitar Safira Inema - Karo Aku Wae

Transpose:
Reff :
              F        G
 yen sayangmu menghianati..
           Em   E   Am
 nggarai kowe loro ati..
          Dm             F
 putusen ae.. ojo diteruske..
            G
 karo aku wae..

             F        G
 yen cintamu disepelekke..
            Em  E   Am
 ngeroso ra ono regane..
            Dm                 F
 ikhlasno wae.. mending dilalekne..
          G        C
 lanjut karo aku wae..

Intro : F G Em Am F..G..

       C                G
pancen jeru aku ngerasakke..
                Am
tapi tak pendem dewe
                 F
sayangku nyang kowe..

      C                    G
mergo kowe wis ono sing nduwe..
               Am
aku meneng ngenteni
          F  G
putusmu wae..

      F     G
wis suwe.. aku..
     Em            Am
jadi penggemar rahasiamu
     F                      G
aku akan selalu sabar menunggumu..

Reff :
              F        G
 yen sayangmu menghianati..
           Em   E   Am
 nggarai kowe loro ati..
          Dm             F
 putusen ae.. ojo diteruske..
            G
 karo aku wae..

             F        G
 yen cintamu disepelekke..
            Em  E   Am
 ngeroso ra ono regane..
            Dm                 F
 ikhlasno wae.. mending dilalekne..
          G        C
 lanjut karo aku wae..

Musik : Am...
        F G Em Am F..G..

       C                G
pancen jeru aku ngerasakke..
                Am
tapi tak pendem dewe
                 F  G
sayangku nyang kowe..

      C                    G
mergo kowe wis ono sing nduwe..
               Am
aku meneng ngenteni
          F  G
putusmu wae..

      F     G
wis suwe.. aku..
     Em            Am
jadi penggemar rahasiamu
     F                      G
aku akan selalu sabar menunggumu..

Reff :
              F        G
 yen sayangmu menghianati..
           Em   E   Am
 nggarai kowe loro ati..
          Dm             F
 putusen ae.. ojo diteruske..
            G
 karo aku wae..

             F        G
 yen cintamu disepelekke..
            Em  E   Am
 ngeroso ra ono regane..
            Dm                 F
 ikhlasno wae.. mending dilalekne..
          G        C
 lanjut karo aku wae..

Outro : Dm..F G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Reff :
              Bb       C
 yen sayangmu menghianati..
           Am   A   Dm
 nggarai kowe loro ati..
          Gm             Bb
 putusen ae.. ojo diteruske..
            C
 karo aku wae..

             Bb       C
 yen cintamu disepelekke..
            Am  A   Dm
 ngeroso ra ono regane..
            Gm                 Bb
 ikhlasno wae.. mending dilalekne..
          C        F
 lanjut karo aku wae..

Intro : Bb C Am Dm Bb..C..

       F                C
pancen jeru aku ngerasakke..
                Dm
tapi tak pendem dewe
                 Bb
sayangku nyang kowe..

      F                    C
mergo kowe wis ono sing nduwe..
               Dm
aku meneng ngenteni
          Bb  C
putusmu wae..

      Bb    C
wis suwe.. aku..
     Am            Dm
jadi penggemar rahasiamu
     Bb                     C
aku akan selalu sabar menunggumu..

Reff :
              Bb       C
 yen sayangmu menghianati..
           Am   A   Dm
 nggarai kowe loro ati..
          Gm             Bb
 putusen ae.. ojo diteruske..
            C
 karo aku wae..

             Bb       C
 yen cintamu disepelekke..
            Am  A   Dm
 ngeroso ra ono regane..
            Gm                 Bb
 ikhlasno wae.. mending dilalekne..
          C        F
 lanjut karo aku wae..

Musik : Dm...
        Bb C Am Dm Bb..C..

       F                C
pancen jeru aku ngerasakke..
                Dm
tapi tak pendem dewe
                 Bb  C
sayangku nyang kowe..

      F                    C
mergo kowe wis ono sing nduwe..
               Dm
aku meneng ngenteni
          Bb  C
putusmu wae..

      Bb    C
wis suwe.. aku..
     Am            Dm
jadi penggemar rahasiamu
     Bb                     C
aku akan selalu sabar menunggumu..

Reff :
              Bb       C
 yen sayangmu menghianati..
           Am   A   Dm
 nggarai kowe loro ati..
          Gm             Bb
 putusen ae.. ojo diteruske..
            C
 karo aku wae..

             Bb       C
 yen cintamu disepelekke..
            Am  A   Dm
 ngeroso ra ono regane..
            Gm                 Bb
 ikhlasno wae.. mending dilalekne..
          C        F
 lanjut karo aku wae..

Outro : Gm..Bb C F..

Chord Safira Inema - Karo Aku Wae


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •