Kunci Gitar Overall - Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : G -D Em
        G D Em -D C Cm G..

    G        C        G
naliko awakdewe bebarengan
     G           C         G
sabendino rasane wegah kelangan
  Em             E           Am
nanging roso tresnoku engkau sia-siakan
     C                    D
nyatane koe golek kesempatan..

  G               C           G
loro ati ngerti koe neng mburiku
 G                 C           G
eling crito masa lalu neng uripmu
  Em           E          Am
bingung rasane atiku koe iseh saling rindu
      C                       D
karo uwong seng wes tau dadi alesanmu..
    G
ngguyu..

*)
      C         Cm       G
tak pasrahke wektuku kanggo slirahmu
     C     Cm       G
saktenane atiku kanggo awakmu
C           D   C           D    
 opo koe krungu.. jerite atiku..

Reff :
      G    D     Em
 janjimu.. karo aku..
  C           G
 iso tekan saklawase
      C         D
 tapi ngene akhire..

      G      D        Em
 nyatane.. koe ro liyane..
   C        G
 yowes aku iso opo
   C          G
 yowes aku trimo lungo
    C        G
 sakjane aku ra lilo
   C            D       G
 rasah bali aku wes ora sudi..

Musik : G Am Em..
        G C D..

      C         Cm       G
tak pasrahke wektuku kanggo slirahmu
     C     Cm       G
saktenane atiku kanggo awakmu
C            D  C           D    
 opo koe krungu.. jerite atiku..

Reff :
      G    D     Em
 janjimu.. karo aku..
  C           G
 iso tekan saklawase
      C         D
 tapi ngene akhire..

      G      D        Em
 nyatane.. koe ro liyane..
   C        G
 yowes aku iso opo
   C          G
 yowes aku trimo lungo
    C        G
 sakjane aku ra lilo
   C            D       G
 rasah bali aku wes ora sudi..

      G    D     Em
 janjimu.. karo aku..
  C           G
 iso tekan saklawase
      C         D
 tapi ngene akhire..

      G      D        Em
 nyatane.. koe ro liyane..
   C        G
 yowes aku iso opo
   C          G
 yowes aku trimo lungo
    C        G
 sakjane aku ra lilo
   C            D       G
 rasah bali aku wes ora sudi..
   C            D       G
 rasah bali aku wes ora sudi..
   Am             D         C  Cm  G
 rasah bali.. aku wes ora sudi.. ho o..

Catatan :
Original dari "Bb".
Gunakan fitur transpose tanda panah di atas,
Berikut jika kita pakai chord "C".

Overall - Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi

Intro : C -G Am
        C G Am -G F Fm C..

    C        F        C
naliko awakdewe bebarengan
     C           F         C
sabendino rasane wegah kelangan
  Am             A           Dm
nanging roso tresnoku engkau sia-siakan
     F                    G
nyatane koe golek kesempatan..

  C               F           C
loro ati ngerti koe neng mburiku
 C                 F           C
eling crito masa lalu neng uripmu
  Am           A          Dm
bingung rasane atiku koe iseh saling rindu
      F                       G
karo uwong seng wes tau dadi alesanmu..
    C
ngguyu..

*)
      F         Fm       C
tak pasrahke wektuku kanggo slirahmu
     F     Fm       C
saktenane atiku kanggo awakmu
F            G  F           G    
 opo koe krungu.. jerite atiku..

Reff :
      C    G     Am
 janjimu.. karo aku..
  F           C
 iso tekan saklawase
      F         G
 tapi ngene akhire..

      C      G        Am
 nyatane.. koe ro liyane..
   F        C
 yowes aku iso opo
   F          C
 yowes aku trimo lungo
    F        C
 sakjane aku ra lilo
   F            G        C
 rasah bali aku wes ora sudi..

Musik : C Dm Am..
        C F G..

      F         Fm       C
tak pasrahke wektuku kanggo slirahmu
     F     Fm       C
saktenane atiku kanggo awakmu
F            G  F           G    
 opo koe krungu.. jerite atiku..

Reff :
      C    G     Am
 janjimu.. karo aku..
  F           C
 iso tekan saklawase
      F         G
 tapi ngene akhire..

      C      G        Am
 nyatane.. koe ro liyane..
   F        C
 yowes aku iso opo
   F          C
 yowes aku trimo lungo
    F        C
 sakjane aku ra lilo
   F            G        C
 rasah bali aku wes ora sudi..

      C    G     Am
 janjimu.. karo aku..
  F           C
 iso tekan saklawase
      F         G
 tapi ngene akhire..

      C      G        Am
 nyatane.. koe ro liyane..
   F        C
 yowes aku iso opo
   F          C
 yowes aku trimo lungo
    F        C
 sakjane aku ra lilo
   F            G        C
 rasah bali aku wes ora sudi..
   F            G        C
 rasah bali aku wes ora sudi..
   Dm             G         F Fm C
 rasah bali.. aku wes ora sudi.. ho o..
Facebook
Twitter

Chord Overall - Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi


Lihat semua :
  • Chord Overall
  •