Kunci Gitar Overall - Nomer Loro

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C..Am..Dm..G..C….

    C            Am
Ditelateni.. digemateni..
  Dm              G
disayangi.. setuluse ati..
   C               Am
penjalukku.. kowe iso ngerti..
  Dm                      G
karep ati.. mung nyanding sliramu..

Int. F..Fm..C….

 C                 Am
Aku ngerti.. isine atimu..
 Dm                    G
ono tresno.. nanging dudu aku..
  C                Am
soyo suwe.. aku ngerasakne..
Dm               G
awale bungah.. suwe-suwe..
  C     C7
bubrah..

Reff :
     F       G      Em     Am
 Rasane ati iki.. koyo digebugi..
   Dm     G           C
 koyo diantemi loro batin iki..
     F          G         Em
 jaremu ning atimu amung aku..
        Am          Dm
 rosomu mung dinggo aku..
        G           C
 jebule kowe mung kecu..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F..Fm..C….

  F                     C  Am
Kowe.. rung iso ngikhlaske..
         Dm         G           C
rung iso ngeculke.. tresno lawasmu..
 F                C  Am
aku.. kudu iso sabar..
      Dm           G           C  C7
kudu iso nrimo.. dadi sing keloro..

Reff :
     F       G      Em     Am
 Rasane ati iki.. koyo digebugi..
   Dm     G           C
 koyo diantemi loro batin iki..
     F          G         Em
 jaremu ning atimu amung aku..
        Am          Dm
 rosomu mung dinggo aku..
        G           C  C7
 jebule kowe mung kecu..

     F       G      Em     Am
 Rasane ati iki.. koyo digebugi..
   Dm     G           C
 koyo diantemi loro batin iki..
     F          G         Em
 jaremu ning atimu amung aku..
        Am          Dm
 rosomu mung dinggo aku..
        G           C..
 jebule kowe mung kecu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F..Dm..Gm..C..F….

    F            Dm
Ditelateni.. digemateni..
  Gm              C
disayangi.. setuluse ati..
   F               Dm
penjalukku.. kowe iso ngerti..
  Gm                      C
karep ati.. mung nyanding sliramu..

Int. Bb..Bbm..F….

 F                 Dm
Aku ngerti.. isine atimu..
 Gm                    C
ono tresno.. nanging dudu aku..
  F                Dm
soyo suwe.. aku ngerasakne..
Gm               C
awale bungah.. suwe-suwe..
  F     F7
bubrah..

Reff :
     Bb      C      Am     Dm
 Rasane ati iki.. koyo digebugi..
   Gm     C           F
 koyo diantemi loro batin iki..
     Bb         C         Am
 jaremu ning atimu amung aku..
        Dm          Gm
 rosomu mung dinggo aku..
        C           F
 jebule kowe mung kecu..

Musik : Bb C Am Dm
        Gm C F..
        Bb..Bbm..F...

  Bb                    F  Dm
Kowe.. rung iso ngikhlaske..
         Gm         C           F
rung iso ngeculke.. tresno lawasmu..
 Bb               F  Dm
aku.. kudu iso sabar..
      Gm           C           F  F7
kudu iso nrimo.. dadi sing keloro..

Reff :
     Bb      C      Am     Dm
 Rasane ati iki.. koyo digebugi..
   Gm     C           F
 koyo diantemi loro batin iki..
     Bb         C         Am
 jaremu ning atimu amung aku..
        Dm          Gm
 rosomu mung dinggo aku..
        C           F  F7
 jebule kowe mung kecu..

     Bb      C      Am     Dm
 Rasane ati iki.. koyo digebugi..
   Gm     C           F
 koyo diantemi loro batin iki..
     Bb         C         Am
 jaremu ning atimu amung aku..
        Dm          Gm
 rosomu mung dinggo aku..
        C           F..
 jebule kowe mung kecu..
Facebook
Twitter

Chord Overall - Nomer Loro


Lihat semua :
  • Chord Overall
  •