Kunci Gitar Ilux ID - Kebangeten Caramu

Transpose:
Intro : G..Am..D..G..
        Bm..Em..C D G..

  G                    Am
kudu.. tak gowo neng endi..
      D                     G
loro ati iki raiso tak tambani..
   Bm              Em
sambate atiku percuma nggo awakmu..
        Am
rabakal bukak atimu..
  C           D         G
sio-sio kabeh perjuanganku..

Reff :
                C
 kebangeten caramu..
              D
 ngelarani atiku..
               Bm
 nyapo saiki kowe..
                   Em
 gandeng karo koncoku..
               Am
 opo ngene caramu..
              D
 ngelarani atiku..
                   G
 seng wes kadung tenanan sayang
          G        
 karo awakmu..

                C
 kebangeten caramu..
                D
 gawe rusak uripku..
               Bm
 nyapo saiki kowe..
                   Em
 gandeng karo koncoku..
                 Am
 kapan lali critane..
              D
 kapan lali rupane..
               G
 yen kowe nyandeng de'e..

Musik : C..D..Bm..Em..
        Am..D..G..

  G                    Am
kudu.. tak gowo neng endi..
      D                     G
loro ati iki raiso tak tambani..
   Bm              Em
sambate atiku percuma nggo awakmu..
        Am
rabakal bukak atimu..
  C           D         G
sio-sio kabeh perjuanganku..

Reff :
                C
 kebangeten caramu..
              D
 ngelarani atiku..
               Bm
 nyapo saiki kowe..
                   Em
 gandeng karo koncoku..
               Am
 opo ngene caramu..
              D
 ngelarani atiku..
                   G
 seng wes kadung tenanan sayang
          G        
 karo awakmu..

                C
 kebangeten caramu..
                D
 gawe rusak uripku..
               Bm
 nyapo saiki kowe..
                   Em
 gandeng karo koncoku..
                 Am
 kapan lali critane..
              D
 kapan lali rupane..
               G
 yen kowe nyandeng de'e..

                 Am
 kapan lali critane..
              D
 kapan lali rupane..
               G
 yen kowe nyandeng de'e..
                 Am
 kapan lali critane..
              D
 kapan lali rupane..
               C
 yen kowe nyandeng de'e..
     D          G
 hu uuuu.. nyandeng de'e..

Chord Ilux ID - Kebangeten Caramu


Lihat semua :
  • Chord Ilux ID
  •