Kunci Gitar Ilux ID - Nyawang Soko Kene

Transpose:
Intro : G..C..Am..D..
        Bm..Em..Am..D..G

              G
aku seng loro ati..
             C
ambyare roso iki..
         -G/B   Am
bola bali tok larani
                 D
bola bali tok janjeni
                G      D
nanging ora ono.. bukti..

                  G
kowe seng ninggal lungo..
            C
wes ora ono roso..
            -G/B  Am
teko mung ngekeki kabar
                   D
we sesok bakal dilamar
                G
undangane wes di..sebar..

Reff :
           C         D
  kuat kuatno.. ati iki..
              G         D/F#  Em
  seng urung iso nerimo kahanane..
   E          Am            D
  ndelengke kowe.. neng pelaminan..
           G
  loro rasane..

             C         D
  iklas iklasno.. ati iki..
              G         D/F#  Em
  seng urung iso nerimo kahanane..
    E            Am
  kowe ro wong liyo..
          D                 G
  aku tak dewe.. nyawang soko.. kene..

Musik : C..D..G D/F# Em..
        Am..D..G..
        
    C         D
nerimo.. takdire..
         G    D/F#   Em
aku ro kowe.. dudu jodone..
           Am          D
wes tak tompo.. opo anane..
               G
kabeh uwes tak iklaske..

Reff :
           C         D
  kuat kuatno.. ati iki..
              G         D/F#  Em
  seng urung iso nerimo kahanane..
   E          Am            D
  ndelengke kowe.. neng pelaminan..
           G
  loro rasane..

             C         D
  iklas iklasno.. ati iki..
              G         D/F#  Em
  seng urung iso nerimo kahanane..
    E            Am
  kowe ro wong liyo..
          D                   G
  aku tak dewe.. nyawang soko.. kene..
    E            Am
  kowe ro wong liyo..
          D                   G
  aku tak dewe.. nyawang soko.. kene..

Chord Ilux ID - Nyawang Soko Kene


Lihat semua :
  • Chord Ilux ID
  •