Kunci Gitar Ilux ID - Pamit Kerjo

Transpose:
Intro : G..Am..D..G..
        Am D G Em
        Am..D..D..

G                    Am
dek.. aku njalok sepuro..
          D           G
ninggal kowe.. ora kondo kondo..
   Am         D
ikhlasno lungoku..
      G         Em
hapus banyu motomu..
  Am                   D
dungakno lakonku ono kene..

Reff :
       G          D
 aku pamit kerjo ora ono
   Em           Bm
 niat ninggal lungo
       C           G
 tapi iki kabeh mergo
        Am      D
 kahananku ora ono..

           G          D
 bakal tak buktikne setiaku
   Em            Bm
 tulus lan tak jogo
            G         D
 sing tak jalok kowe ora usah
   Em         D
 mikir neko-neko..

     C        D         G
 sabaro.. aku bakalan muleh..
        C        D             G
 gowo sangu.. dinggo ngerabi kowe..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..
        C D Bm Em
        Am..D..G..

G                    Am
dek.. aku njalok sepuro..
          D           G
ninggal kowe.. ora kondo kondo..
   Am         D
ikhlasno lungoku..
      G         Em
hapus banyu motomu..
  Am                   D
dungakno lakonku ono kene..

Reff :
       G          D
 aku pamit kerjo ora ono
   Em           Bm
 niat ninggal lungo
       C           G
 tapi iki kabeh mergo
        Am      D
 kahananku ora ono..

           G          D
 bakal tak buktikne setiaku
   Em            Bm
 tulus lan tak jogo
            G         D
 sing tak jalok kowe ora usah
   Em         D
 mikir neko-neko..

     C        D         G
 sabaro.. aku bakalan muleh..
        C        D             G
 gowo sangu.. dinggo ngerabi kowe..

       G          D
 aku pamit kerjo ora ono
   Em           Bm
 niat ninggal lungo
       C           G
 tapi iki kabeh mergo
        Am      D
 kahananku ora ono..

           G          D
 bakal tak buktikne setiaku
   Em            Bm
 tulus lan tak jogo
            G         D
 sing tak jalok kowe ora usah
   Em         D
 mikir neko-neko..

     C        D         G
 sabaro.. aku bakalan muleh..
        C       D              G
 gowo sangu.. dinggo ngerabi kowe..

Outro : C D Bm Em
        Am D G..

Chord Ilux ID - Pamit Kerjo


Lihat semua :
  • Chord ILUX
  • Chord Ilux ID
  •