Kunci Gitar Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) - Sanztuy Official feat. Geby Ratna Pertiwi

Transpose:
Intro: C D G -D/F# Em
       Am D G..

    G        D           Em      D
kenopo kowe iso tego ninggal lungo..
  C            G            Am    D 
lungo gowo tresno ninggalke awakku..
 Bm                          Em
awakku seng sayang lan setyo karo awakmu..
            Am          D         G
seng ninggalke aku neng kota jogjaku...

Int. C D G..

Reff :
    C      D            G    Em
 jogja..ku sing dadi saksi bisu..
     Am     D            G
 yen aku pancen sayang karo sliramu..
   C            D            G   -D/F# Em
 wegah kelangan lan tak jogo sing tenanan..
         Am         D           G
 nanging saiki mung tinggal kenangan..

Melodi : C D G -D/F# Em
         Am D G..
         C D G -D/F# Em
         Am D G..

    G        D           Em      D
kenopo kowe iso tego ninggal lungo..
  C            G            Am    D 
lungo gowo tresno ninggalke awakku..
 Bm                          Em
awakku seng sayang lan setyo karo awakmu..
            Am          D         G
seng ninggalke aku neng kota jogjaku...

Intro: C D G..

Reff :
    C      D            G    Em
 jogja..ku sing dadi saksi bisu..
     Am     D            G
 yen aku pancen sayang karo sliramu..
   C            D            G        Em
 wegah kelangan lan tak jogo sing tenanan..
         Am         D           G
 nanging saiki mung tinggal kenangan..

           C      D            G    Em
 hooo.. jogja..ku sing dadi saksi bisu..
     Am     D            G
 yen aku pancen sayang karo sliramu..
          C
 hooo.. wegah kelangan
 D            G        Em
 lan tak jogo sing tenanan..
         Am         D           G
 nanging saiki mung tinggal kenangan..

   C           D          G  -D/F#  Em
ngapurane kang mas aku ra iso ngancani..
                          (aku rapopo..)
  Am          D      G            
tekan kapan wae aku ora iso lali..
                        (matursuwun..)
 C              D
kowe sing tak sayang
              (wes gelem ngancani..)
        G    -D/F#  Em
esemmu bakal tak kenang..
Am      D            G
jogja.. ninggal kenangan..

Chord Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) - Sanztuy Official feat. Geby Ratna Pertiwi


Lihat semua :
  • Chord Geby Ratna Pertiwi
  • Chord Sanztuy Official
  •