Kunci Gitar Sanztuy Official - Timbang Loro Ati (TLA)

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C G Am Em
        F C Dm G..

 C           G
opo kowe ngerti
      Am         Em
perjuanganku setengah mati
    F           C
dinggo kowe cah ayu
         Dm         G
sing ono ning jero ati..

 C           G
aku kerjo bendino
         Am      Em
ben kowe iso bahagio
        F       C
nanging kenopo aku malah
Dm            G
tok tinggal lungo..

 C          G
opo ra ngelingi
        Am           Em
biyen kowe wis tak rumangsani
  F          C
pingin opo wae 
      Dm         G
berusaha tak turuti..

  Em                   Am
tiwas aku kere kowe ra ono kabare
      F           G        C
ternyata aku mung dimanfaatke..

Reff:
     F            G          C  Am
 duh dik... kok kowe tego tenan..
      F           G      C
 ora iso menghargai.. suatu perjuangan
   F          G        C            Am
 dirumangsani tapi ra iso ngrumangsani
          F               G        C
 tak lalekno wae timbang aku loro ati..

Musik : F G C Am
        F G C..
        F G C Am
        F G C..

  Em                   Am
tiwas aku kere kowe ra ono kabare
      F           G        C
ternyata aku mung dimanfaatke..

Reff:
     F            G         C  Am
 duh dik... kok kowe tego tenan..
      F           G      C
 ora iso menghargai.. suatu perjuangan
   F          G        C            Am
 dirumangsani tapi ra iso ngrumangsani
          F               G        C  D
 tak lalekno wae timbang aku loro ati..

(Overtune)
     G            A          D  Bm
 duh dik... kok kowe tego tenan..
      G          A      D
 ora iso menghargai.. suatu perjuangan
   G          A        D            Bm
 dirumangsani tapi ra iso ngrumangsani
          G               A        D
 tak lalekno wae timbang aku loro ati..
          G      A                   D
 tak lalekno wae.. timbang aku loro ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A Bm F#m
        G D Em A..

 D           A
opo kowe ngerti
      Bm         F#m
perjuanganku setengah mati
    G           D
dinggo kowe cah ayu
         Em         A
sing ono ning jero ati..

 D           A
aku kerjo bendino
         Bm      F#m
ben kowe iso bahagio
        G       D
nanging kenopo aku malah
Em            A
tok tinggal lungo..

 D          A
opo ra ngelingi
        Bm           F#m
biyen kowe wis tak rumangsani
  G          D
pingin opo wae 
      Em         A
berusaha tak turuti..

  F#m                  Bm
tiwas aku kere kowe ra ono kabare
      G           A        D
ternyata aku mung dimanfaatke..

Reff:
     G            A         D  Bm
 duh dik... kok kowe tego tenan..
      G           A      D
 ora iso menghargai.. suatu perjuangan
   G          A        D            Bm
 dirumangsani tapi ra iso ngrumangsani
          G               A        D
 tak lalekno wae timbang aku loro ati..

Musik : G A D Bm
        G A D..
        G A D Bm
        G A D..

  F#m                  Bm
tiwas aku kere kowe ra ono kabare
      G           A        D
ternyata aku mung dimanfaatke..

Reff:
     G            A         D  Bm
 duh dik... kok kowe tego tenan..
      G           A      D
 ora iso menghargai.. suatu perjuangan
   G          A        D            Bm
 dirumangsani tapi ra iso ngrumangsani
          G               A        D  E
 tak lalekno wae timbang aku loro ati..

(Overtune)
     A            B         E  C#m
 duh dik... kok kowe tego tenan..
      A          B      E
 ora iso menghargai.. suatu perjuangan
   A          B        E            C#m
 dirumangsani tapi ra iso ngrumangsani
          A               B        E
 tak lalekno wae timbang aku loro ati..
          A      B                   E
 tak lalekno wae.. timbang aku loro ati..
Facebook
Twitter

Chord Sanztuy Official - Timbang Loro Ati (TLA)


Lihat semua :
  • Chord Sanztuy Official
  •