Kunci Gitar Adella Wulandari - Angel

Transpose:

Chord Adella Wulandari - Angel

Intro : C..Cmaj7..C7..F..
        Fm..Em Am
        Dm G C..

C             Cmaj7
angel, pancen angel
    C7               F
kahanane orak iso di eyel..
Fm           Em  Am
loro, pancen loro..
     Dm                 G
mertahanke tresno bedo agomo..

C            Cmaj7
nangis, kudu nangis
      C7                F
netes eluh iki rak uwes uwes..
Fm           Em  Am
lali, pengen lali..
        Dm       G            C   -Gm
nanging roso iki Gusti sing maringi..

Reff :
  -C           F     G
 tulung paringono dalan..
             Em    A
ben iso urip bebrayan..
             Dm        G
senajan bedo corone ndungo..
          Gm         C
tujuane siji Sing Kuoso..

              F      G
tulung paringono restu..
               Em    A
nyuwun kalih bapak ibu..
              Dm
mugo tresnoku sing suci..
 G                       C   C-F
iso bareng nganti tekane pati..

Musik : Em..Gm..A..Dm..
        Fm..Em Am Dm G C..

C            Cmaj7
nangis, kudu nangis
      C7                F
netes eluh iki rak uwes uwes..
Fm           Em  Am
lali, pengen lali..
        Dm       G            C   -Gm
nanging roso iki Gusti sing maringi..

Reff :
  -C           F     G
 tulung paringono dalan..
             Em    A
ben iso urip bebrayan..
             Dm        G
senajan bedo corone ndungo..
          Gm         C
tujuane siji Sing Kuoso..

              F      G
tulung paringono restu..
               Em    A
nyuwun kalih bapak ibu..
              Dm
mugo tresnoku sing suci..
 G                       Am
iso bareng nganti tekane pati..
E
    C
oo.. oo..
              F
mugo tresnoku sing suci..
 G                        C 
iso bareng nganti tekane pati..

Outro : C..Cmaj7..C7..F..
        Fm..Em Am
        Dm G C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A..Amaj7..A7..D..
        Dm..C#m F#m
        Bm E A..

A             Amaj7
angel, pancen angel
    A7               D
kahanane orak iso di eyel..
Dm           C#m F#m
loro, pancen loro..
     Bm                 E
mertahanke tresno bedo agomo..

A            Amaj7
nangis, kudu nangis
      A7                D
netes eluh iki rak uwes uwes..
Dm           C#m F#m
lali, pengen lali..
        Bm       E            A   -Em
nanging roso iki Gusti sing maringi..

Reff :
  -A           D     E
 tulung paringono dalan..
             C#m   F#
ben iso urip bebrayan..
             Bm        E
senajan bedo corone ndungo..
          Em         A
tujuane siji Sing Kuoso..

              D      E
tulung paringono restu..
               C#m   F#
nyuwun kalih bapak ibu..
              Bm
mugo tresnoku sing suci..
 E                       A   A-D
iso bareng nganti tekane pati..

Musik : C#m..Em..F# Bm..
        Dm..C#m F#m Bm E A..

A            Amaj7
nangis, kudu nangis
      A7                D
netes eluh iki rak uwes uwes..
Dm           C#m F#m
lali, pengen lali..
        Bm       E            A   -Em
nanging roso iki Gusti sing maringi..

Reff :
  -A           D     E
 tulung paringono dalan..
             C#m   F#
ben iso urip bebrayan..
             Bm        E
senajan bedo corone ndungo..
          Em         A
tujuane siji Sing Kuoso..

              D      E
tulung paringono restu..
               C#m   F#
nyuwun kalih bapak ibu..
              Bm
mugo tresnoku sing suci..
 E                       F#m
iso bareng nganti tekane pati..
C#/F A
oo.. oo..
              D
mugo tresnoku sing suci..
 E                       (A)
iso bareng nganti tekane pati..

Outro : A..Amaj7..A7..D..
        Dm..C#m F#m
        Bm E A..

Lihat semua :
  • Chord Adella Wulandari
  •