Kunci Gitar Lidia Pho - Dalan Buntu

Transpose:
Intro : F G Am..Dm..G..

C      F
piye.. piye..
G              C
yen koyo mengkene
F           Em
putus opo dilanjutke..
Dm        G
hubungane dewe..

C      F
sopo.. wonge..
G             C
sing kuat nglakoni..
  F           Em  Am
tahunan tak gemateni..
  Dm     G        C
kowe cen ra nduwe ati..

-G/B   Am                  Em
 manuk mabur mesti eling susuhe..
       F               G
kowe lungo bedo karo pamite..

Reff :
          F     C    
 remuk yo ben remuk..
 Dm          G
 remuk njobo njero..
 Em            Am
 salahmu wes bola bali..
     Dm       G
 wes tak ngapurani..

            F    C
 mbok terus-terusno..
 Dm        G
 nglarani atiku..
 Em            Am
 aku tak mileh dalanku..
   Dm             G
 mugo sing mbok pilih..
       C
 ora dalan buntu..

Musik : C F G C
        F Em -Am Dm G C..

-G/B   Am                  Em
 manuk mabur mesti eling susuhe..
       F     Dm        G
kowe lungo bedo karo pamite..

Reff :
          F     C    
 remuk yo ben remuk..
 Dm          G
 remuk njobo njero..
 Em            Am
 salahmu wes bola bali..
     Dm       G
 wes tak ngapurani..

            F    C
 mbok terus-terusno..
 Dm        G
 nglarani atiku..
 Em            Am
 aku tak mileh dalanku..
   Dm             G
 mugo sing mbok pilih..
       C
 ora dalan buntu..

          F     C    
 remuk yo ben remuk..
   Dm        G
 remuk njobo njero..
   Em          Am
 salahmu wes bola bali..
     Dm       G
 wes tak ngapurani..

            F    C
 mbok terus-terusno..
 Dm        G
 nglarani atiku..
  Em           Am
 aku tak mileh dalanku..
   Dm             G
 mugo sing mbok pilih..
       C      G/B Am
 ora dalan buntu..
   Dm             G
 mugo sing mbok pilih..
       C      G/B Am
 ora dalan buntu..
  Dm          G
 ojo nganti kowe..
         F   Em   Dm G C..
 engko puter balik..
Facebook
Twitter

Chord Lidia Pho - Dalan Buntu

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Lidia Pho
  •